Kızla nasıl konuşulur?

kaanyildirim09

Centipat
Daha fazla  
Şu anda 11.sınıfım. 9.sınıflardan bir kız gördüm ve onu nedense çok sevdim hayatımda ilk kez bir kıza aşık oldum. İlk olarak onunla tanışıp ismini sormak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum onu kırmadan nasıl sorabilirim bilmiyorum. Çevremdeki neredeyse herkes bana davranışlarımdan ötürü beyefendi diyorlar. Kafam çok karışık ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda 11.sınıfım. 9.sınıflardan bir kız gördüm ve onu nedense çok sevdim hayatımda ilk kez bir kıza aşık oldum. İlk olarak onunla tanışıp ismini sormak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum onu kırmadan nasıl sorabilirim bilmiyorum. Çevremdeki neredeyse herkes bana davranışlarımdan ötürü beyefendi diyorlar. Kafam çok karışık ne yapmam lazım?
Knk öncelikle bir konu başlat kızla mesela kız kantinde diyelim mesela ona deki misal veriyorum kantin fiyatları çok pahalı diye bir konu aç daha sonrasında kızın sürekli radarında dur seni görsün biraz bilsin seni sonra konuşur sohbet edersiniz birkaç gün ondan sonra insta falan alırsın

Şu anda 11.sınıfım. 9.sınıflardan bir kız gördüm ve onu nedense çok sevdim hayatımda ilk kez bir kıza aşık oldum. İlk olarak onunla tanışıp ismini sormak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum onu kırmadan nasıl sorabilirim bilmiyorum. Çevremdeki neredeyse herkes bana davranışlarımdan ötürü beyefendi diyorlar. Kafam çok karışık ne

@Kayra342727 knk sende yardımcı ol istersen

Şu anda 11.sınıfım. 9.sınıflardan bir kız gördüm ve onu nedense çok sevdim hayatımda ilk kez bir kıza aşık oldum. İlk olarak onunla tanışıp ismini sormak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum onu kırmadan nasıl sorabilirim bilmiyorum. Çevremdeki neredeyse herkes bana davranışlarımdan ötürü beyefendi diyorlar. Kafam çok karışık ne

@Kayra342727 knk sende yardımcı ol istersen

Hüseyin'in dediği gibi kızın radarına gir yani ilgisini çekmeye çalış.

Yani "merhaba isminiz nedir acaba?" diye sorarsanız kırılmaz. zaten bir isim sorarak birini nasıl kırarsın ki anlayamadım bunu. Kızı biraz gözlemle eğer full arkadaşlarıyla takılıyorsa gidip tanışmak için boş anını yakalaman lazım. Eğer zaten tek takılıyorsa gönlünden ne zaman geçerse o zaman sor. Fakat sadece çok darlama yeter.

İşler hiç yolunda gitmedi kızla tanışmak istedim o da hayır dedi bende ısrar etmedim zaten ben kızla karşı hep mesafeli birisi olmuşumdur ama sorun bu değil sorun beni yaklaşık 2 3 hafta önce falan idareye şikayet etti kendisini takip ettiğimi düşündüğü için ama ben bırakın onu takip etmeyi rahatsız etmek bile istemedim iki kez idareye çağrıldım aynı konudan ötürü halbuki daha önce hiç idareye gitmemiştim ailesi bile geldi okula neyse ki hocalar beni tanıdığı için beni disipline göndermediler ama bir daha olursa disipline gideceğim ne yapacağımı bilmiyorum ilk kez bir kızı seveyim dedim iyice batırdım yani bilmiyorum derslerime odaklanmalıyım diye düşünüyorum çünkü mezuna kalırsam maarif modeli ile olan bir sınava gireceğim ama canım da sıkılıyor çevremi görümce ne yapmalıyım? 🙁

@poyriho @Kayra342727

İşler hiç yolunda gitmedi kızla tanışmak istedim o da hayır dedi bende ısrar etmedim zaten ben kızla karşı hep mesafeli birisi olmuşumdur ama sorun bu değil sorun beni yaklaşık 2 3 hafta önce falan idareye şikayet etti kendisini takip ettiğimi düşündüğü için ama ben bırakın onu takip etmeyi rahatsız etmek bile istemedim iki kez idareye çağrıldım aynı konudan ötürü halbuki daha önce hiç idareye gitmemiştim ailesi bile geldi okula neyse ki hocalar beni tanıdığı için beni disipline göndermediler ama bir daha olursa disipline gideceğim ne yapacağımı bilmiyorum ilk kez bir kızı seveyim dedim iyice batırdım yani bilmiyorum derslerime odaklanmalıyım diye düşünüyorum çünkü mezuna kalırsam maarif modeli ile olan bir sınava gireceğim ama canım da sıkılıyor çevremi görümce ne yapmalıyım? 🙁

@poyriho @Kayra342727
Mümkünse 9.sınıfların olduğu koridordan bile geçme artık. Derslerine odaklan zaten sınav var öbür sene. Ona çalış. Ayrıca kızın boş yere seni "bu beni takip etti" "peşimi bırakmıyor" diye şikayet etmiş olamaz bence. Ya kıza çok bakıp durdun ya da ikinizde bol tesadüf eseri karşılaşıp durdunuz bir yerlerde.

Mümkünse 9.sınıfların olduğu koridordan bile geçme artık. Derslerine odaklan zaten sınav var öbür sene. Ona çalış. Ayrıca kızın boş yere seni "bu beni takip etti" "peşimi bırakmıyor" diye şikayet etmiş olamaz bence. Ya kıza çok bakıp durdun ya da ikinizde bol tesadüf eseri karşılaşıp durdunuz bir yerlerde.

Kızla her yerde karşılaştık her yerde ansızın göz göze geldik kantinde yemekhanede merdivenlerde okul bahçesinde o yüzden etti ama bir kanıtı bile yok elinde normalde kamera kayıtlarını izlettirecektim ama işler daha da sarpa sarsın istemedim eğer bir daha şikayet yersem yapacağım.

Şimdi, biriyle tanışmak istemek suç değil özellikle okul gibi yerlerde. Nazikçe bunu istediysen sorun yok, ben de böyle yaptın diye tahmin ediyorum diğer türlüsünü düşünmüyorum. İdareye gidince de kendi içinde kapanma suçlu gibi, daha çok üstüne gelinir. Okul gibi sosyal yerlerde kimse kimseye niye selam verdin diye sapık muamelesi yapamaz, gerekirse ailenle konuş ve kızdan hoşlandığını ve niyetinin kötü olmadığını bilen birisi seni savunsun. Ancak bu saatten sonra temas etmemen gerekiyor, sadece kendini savun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı