Kızla nasıl konuşulur?

Makaleler
42
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz
Merhabalar. Öncelikle Technopat Sosyal'i bir nevi ailem olarak gördüğüm için bu konuyu forumda açmak istedim. Lisede okuyan bir kardeşinizim. Uzun süredir hoşlandığım bir kız var ve öyle çok kızlarla konuşmayı beceremem. Kendisiyle aynı sınıftaydık. Artık değiliz. Onla nasıl konuşabilirim? Henüz arkadaş bile değilim. Ama artık bir şeyler yapmak istiyorum, hem bu saçma sapan utanma olayını yenmiş olurum. Bu konu hakkında henüz bir tecrübem olmadı. Sizden kendi tecrübeleriniz doğrultusunda bana öneri yapmanızı istiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Arkadaş bile değilim demişsin. Bence önce arkadaş olmaya çalış. O da normal bir insan sonuçta. Kendin ol dürüst ol tanış. Eğer istemiyorsa da zorlama veya kasma. Hayır demek hayırdır. Aklına başka şeyler gelmesin boşuna. Arkadaş ortamına girebiliyorsan gir veya ortak noktanız varsa kullan. İnsan gibi ve medenice yaklaştığın sürece bir şey olmaz.

Önce arkadaş olmayı dene sonra sık sık bir yerlere götürüp bir şeyler ısmarla. Ben ex yenge(lerinize) öyle yapıyordum. Biraz da laflarınla kandırman gerek. Sen şöyle güzelsin gözlerin böyle güzel falan filan. Sonra gerisi geliyor. Birkaç kez kızı dışarı çıkarınca açılma konusunda bir sıkıntı olmuyor. En azından ben bir sıkıntı yaşamadım.

Akışına bırakırsam hiçbir şey olacağa benzemiyor. O yüzden bir şey yapmam gerektiği kanısına vardım. En azından reddedilsem bile, keşke konuşsaydım demem. Kendime göre bir şey yapmam doğru olur dediğiniz gibi. Ama daha önce hiç yapmadığım için sadece biraz tavsiye istedim.
Aynen hocam. Sizce biriyle arkadaş olmak istediğimizi belli etmek için tam olarak nası davranmalıyız?

Akışına bırakman gerektiğini ilişki için söylemedim. Genel olarak ergenlikte utangaçlık arttığı için bu tür sorunlar normal. Sosyalleşerek daha hızlı aşabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…