The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.495 Makaleler 49 Çözümler 12 28 Ağustos 2022 #11 @Sinyor Ezio Auditore hocam aradan 2 ay geçti. 1 kere buluştuk sadece. 1-2 defa aradım cevap vermedi. Ben de bir daha aramadım.
@Sinyor Ezio Auditore hocam aradan 2 ay geçti. 1 kere buluştuk sadece. 1-2 defa aradım cevap vermedi. Ben de bir daha aramadım.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 28 Ağustos 2022 #12 The Tribal Chief dedi: @Sinyor Ezio Auditore hocam aradan 2 ay geçti. 1 kere buluştuk sadece. 1-2 defa aradım cevap vermedi. Ben de bir daha aramadım. Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsınız hocam sallayın kimler gelir geçer daha hayatınızdan.
The Tribal Chief dedi: @Sinyor Ezio Auditore hocam aradan 2 ay geçti. 1 kere buluştuk sadece. 1-2 defa aradım cevap vermedi. Ben de bir daha aramadım. Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsınız hocam sallayın kimler gelir geçer daha hayatınızdan.