Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 2 Ekim 2021 #11 Kuzenine onu sevdiğini söyledi isen elin kızına nasıl diyemiyorsun
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 2 Ekim 2021 #12 RSK06 dedi: Sen kuzenine aşık değil miydin? Genişletmek için tıkla... Adam çorap değiştirir gibi, kadın değiştiriyor.
RSK06 dedi: Sen kuzenine aşık değil miydin? Genişletmek için tıkla... Adam çorap değiştirir gibi, kadın değiştiriyor.
1card1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.766 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Ekim 2021 #13 Dean.308 dedi: Kuzenine onu sevdiğini söyledi isen elin kızına nasıl diyemiyorsun Genişletmek için tıkla... Neden söylesin direk? Kızla muhabbet etmek istiyormus daha uzun. Ciri Riannon dedi: Adam çorap değiştirir gibi, kadın değiştiriyordur belki. Eki Görüntüle 1178531 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dean.308 dedi: Kuzenine onu sevdiğini söyledi isen elin kızına nasıl diyemiyorsun Genişletmek için tıkla... Neden söylesin direk? Kızla muhabbet etmek istiyormus daha uzun. Ciri Riannon dedi: Adam çorap değiştirir gibi, kadın değiştiriyordur belki. Eki Görüntüle 1178531 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 2 Ekim 2021 #14 Dean.308 dedi: Kuzenine onu sevdiğini söyledi isen elin kızına nasıl diyemiyorsun Genişletmek için tıkla... Söylemedim. Bari kuzen konusunu açıp okuyun. Söylemiştim orada her şeyi.
Dean.308 dedi: Kuzenine onu sevdiğini söyledi isen elin kızına nasıl diyemiyorsun Genişletmek için tıkla... Söylemedim. Bari kuzen konusunu açıp okuyun. Söylemiştim orada her şeyi.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 2 Ekim 2021 #15 Abartmasak mı hocam. Annemi seviyorum zaten.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #16 bilgisayar noobu dedi: Abartmasak mı hocam. Annemi seviyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam ne diyebilirim ki? 2 işi birden götürmek gibi oluyor bu da.
bilgisayar noobu dedi: Abartmasak mı hocam. Annemi seviyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam ne diyebilirim ki? 2 işi birden götürmek gibi oluyor bu da.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 2 Ekim 2021 #17 Salvatorio dedi: Hocam ne diyebilirim ki? 2 işi birden götürmek gibi oluyor bu da. Genişletmek için tıkla... Konu başka yerlere çekilmesin lütfen kızlarla mesaj başlatma hakkında yorum yapın.
Salvatorio dedi: Hocam ne diyebilirim ki? 2 işi birden götürmek gibi oluyor bu da. Genişletmek için tıkla... Konu başka yerlere çekilmesin lütfen kızlarla mesaj başlatma hakkında yorum yapın.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 2 Ekim 2021 #18 Tövbe tövbe... Bu konu pek hayırlı yerlere gelmiyor hocam.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Ekim 2021 #19 bilgisayar noobu dedi: Abartmasak mı hocam. Annemi seviyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Mizah yeteneğiniz aynı. Bu arada ilk şiirimi anneme yazmıştım. İrtifa girl droped tactic on: kızı izle ve ne ile ilgileniyorsa onun hakkında soru sor. Senin onunla ilgilendiğini görürse oda sana aynısını yapar. Bu basit bir psikolojik unsur.
bilgisayar noobu dedi: Abartmasak mı hocam. Annemi seviyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Mizah yeteneğiniz aynı. Bu arada ilk şiirimi anneme yazmıştım. İrtifa girl droped tactic on: kızı izle ve ne ile ilgileniyorsa onun hakkında soru sor. Senin onunla ilgilendiğini görürse oda sana aynısını yapar. Bu basit bir psikolojik unsur.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #20 bilgisayar noobu dedi: Konu başka yerlere çekilmesin lütfen kızlarla mesaj başlatma hakkında yorum yapın. Genişletmek için tıkla... Hiç aşık olmadım belki olsaydım destek olabilirdim.
bilgisayar noobu dedi: Konu başka yerlere çekilmesin lütfen kızlarla mesaj başlatma hakkında yorum yapın. Genişletmek için tıkla... Hiç aşık olmadım belki olsaydım destek olabilirdim.