Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Ekim 2021 #41 Ayrılık acısı nasıl geçer? Sorum başlıkta. Müzik dinliyorum, kitap okuyorum, oyun oynuyorum yine de unutamıyorum. Ne yapmam lazım? www.technopat.net ?
Ayrılık acısı nasıl geçer? Sorum başlıkta. Müzik dinliyorum, kitap okuyorum, oyun oynuyorum yine de unutamıyorum. Ne yapmam lazım? www.technopat.net ?
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 28 Ekim 2021 #42 Ashes dedi: Ayrılık acısı nasıl geçer? Sorum başlıkta. Müzik dinliyorum, kitap okuyorum, oyun oynuyorum yine de unutamıyorum. Ne yapmam lazım? www.technopat.net ? Genişletmek için tıkla... Yani?
Ashes dedi: Ayrılık acısı nasıl geçer? Sorum başlıkta. Müzik dinliyorum, kitap okuyorum, oyun oynuyorum yine de unutamıyorum. Ne yapmam lazım? www.technopat.net ? Genişletmek için tıkla... Yani?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 28 Ekim 2021 #43 Ben bir şeyi anlayamadım. 17 yaşında nasıl üniversiteye geçtin?
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 28 Ekim 2021 #44 emircanunlts dedi: Ben bir şeyi anlayamadım. 17 yaşında nasıl üniversiteye geçtin? Genişletmek için tıkla... İlkokula erken başladım. Önümüzdeki aralık ayında 18 olacağım zaten.
emircanunlts dedi: Ben bir şeyi anlayamadım. 17 yaşında nasıl üniversiteye geçtin? Genişletmek için tıkla... İlkokula erken başladım. Önümüzdeki aralık ayında 18 olacağım zaten.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 28 Ekim 2021 #45 bilgisayar noobu dedi: İlkokula erken başladım. Önümüzdeki aralık ayında 18 olacağım zaten. Genişletmek için tıkla... 4 yaşında ilkokula başlamanız gerekiyor üniversiteye gidebilmek için, hala anlayamadım. İlkokula kaç yaşında gittiniz ?
bilgisayar noobu dedi: İlkokula erken başladım. Önümüzdeki aralık ayında 18 olacağım zaten. Genişletmek için tıkla... 4 yaşında ilkokula başlamanız gerekiyor üniversiteye gidebilmek için, hala anlayamadım. İlkokula kaç yaşında gittiniz ?
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 28 Ekim 2021 #46 emircanunlts dedi: 4 yaşında ilkokula başlamanız gerekiyor üniversiteye gidebilmek için, hala anlayamadım. İlkokula kaç yaşında gittiniz? Genişletmek için tıkla... 5.5
emircanunlts dedi: 4 yaşında ilkokula başlamanız gerekiyor üniversiteye gidebilmek için, hala anlayamadım. İlkokula kaç yaşında gittiniz? Genişletmek için tıkla... 5.5
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 4 Kasım 2021 #47 Senin aşk hayatından kurtulman gerek.