Ben anlamıyorum. Yanlış insanlarla cinsel ilişki yaşayıp her şeyi yapan kızlar, hayatına doğru insan çıkınca 'evlenmeden olmaz' diyorlar. Bu bana çok komik geliyor. Benzer bir durum yaşıyorum ve bir ilişkim var. Düzgün olmasam ileride ilişkiyi kabul edecek bunu biliyorum. Düzgün birisi olduğum için 'evlenmeden olmaz' lafları duyuyorum.
Bu bana biraz komik geliyor, ben mi yanlış düşünüyorum?
Böyle şeyler yaşayıp bir kenara atıp kullanmak değil amacım. Ama ilişkide cinsellik isteyen tarafım, bunu belirtmeme rağmen olmuyorsa ben devam etmeyi mantıklı bulmuyorum. Bilmiyorum. Şimdi diyecek olursa diye söylüyorum: Evet, seven taraflar beraber olup cinsellik yaşamak isterler normal şartlarda ve ben yaşayıp kenara atıp ilişkiyi bitirecek birisi de değilim
Bu bana biraz komik geliyor, ben mi yanlış düşünüyorum?
Böyle şeyler yaşayıp bir kenara atıp kullanmak değil amacım. Ama ilişkide cinsellik isteyen tarafım, bunu belirtmeme rağmen olmuyorsa ben devam etmeyi mantıklı bulmuyorum. Bilmiyorum. Şimdi diyecek olursa diye söylüyorum: Evet, seven taraflar beraber olup cinsellik yaşamak isterler normal şartlarda ve ben yaşayıp kenara atıp ilişkiyi bitirecek birisi de değilim