Ben anlamıyorum. Yanlış insanlarla cinsel ilişki yaşayıp her şeyi yapan kızlar, hayatına doğru insan çıkınca 'evlenmeden olmaz' diyorlar. Bu bana çok komik geliyor. Benzer bir durum yaşıyorum ve bir ilişkim var. Düzgün olmasam ileride ilişkiyi kabul edecek bunu biliyorum. Düzgün birisi olduğum için 'evlenmeden olmaz' lafları duyuyorum.
Bu bana biraz komik geliyor, ben mi yanlış düşünüyorum?
Böyle şeyler yaşayıp bir kenara atıp kullanmak değil amacım. Ama ilişkide cinsellik isteyen tarafım, bunu belirtmeme rağmen olmuyorsa ben devam etmeyi mantıklı bulmuyorum. Bilmiyorum. Şimdi diyecek olursa diye söylüyorum: Evet, seven taraflar beraber olup cinsellik yaşamak isterler normal şartlarda ve ben yaşayıp kenara atıp ilişkiyi bitirecek birisi de değilim
Maalesef bu çözülecek bir mesele değil, yapı meselesi. Karşı taraf istemiyorsa zorlamanın anlamı yok, keşke flört aşamasında sorsaydınız isteyip istemediğini.
Maalesef bu çözülecek bir mesele değil, yapı meselesi. Karşı taraf istemiyorsa zorlamanın anlamı yok, keşke flört aşamasında sorsaydınız isteyip istemediğini.
Dün yanlış yazdım flörtken hemen hemen biliyordum benim kafa yapımda olduğunu, ilişkinin baş ve ortalarında da öyleydi ve son bu konuyu açtığım gün o şekilde davranmaya başladı. Ne amaçla neden dolayı olduğunu açık açık konuşucam aynı fikirdeyse ilişkiyi bitiricem.
Yaşın kaç bilmiyorum ama 20'sinden sonra sevgili işlerine bulaşmanı öneriririm erken yaşlarda olmuyor bu işler insan ergenlik yaşlarında çok çelişki içinde olur ve bir anda fikirleri değişebilir.
Yaşın kaç bilmiyorum ama 20'sinden sonra sevgili işlerine bulaşmanı öneriririm erken yaşlarda olmuyor bu işler insan ergenlik yaşlarında çok çelişki içinde olur ve bir anda fikirleri değişebilir.