Kızlar neden erkeklerin fiziksel görünüşünü önemsiyor?

ahennal

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Dünya
17 yaşındayım, küçükken babama özenip jilet vurmuştum ve haliyle sakallarım çıktı. Fakat sorun bu değil, herhangi bir ortama girsem yaşıt olduğum kızlar bile bana abi çekiyor ya da çok iğrenerek bakıyor, yakışıklı değilim eyvallahta bu sorundan nasıl kurtulabilirim?

Sakala neden çok iğrenerek bakarlar ki? Bu seni rahatsız ediyorsa ortama girmeden önce sakallarını kes

Sakala neden çok iğrenerek bakarlar ki? Bu seni rahatsız ediyorsa ortama girmeden önce sakallarını kes

Hocam ben sakallarımdan memnunum fakat şöyle bir durum var ki çok hor görüyorlar. Şakalı +30 yaş dayı, amca, baba itemi olarak görüyorlar can sıkan tarafı o

Hocam ben sakallarımdan memnunum fakat şöyle bir durum var ki çok hor görüyorlar. Şakalı +30 yaş dayı, amca, baba itemi olarak görüyorlar can sıkan tarafı o

Bu kadar hor göreni de ilk defa gördüm. Pek de abartılacak bir şey değil ama neden öyle yaptıklarını anlayamadım. Onların bu tavırları canını sıkıyorsa kes gitsin. Kökü sende nasıl olsa, haftaya yine uzayacak .

"Sizde yok diye kıskanmayın" diyebilirsin hocam (!)

Genellikle çoğu Starbucks ortamı kızı oluyorlar hocam, yılda 2-3 defa böyle ortamlara girsemde bakışları değişmiyor. Ya da boş verin hocam iğrenen iğrensin fizik benim kendi fiziğim sonuçta.

Genellikle çoğu Starbucks ortamı kızı oluyorlar hocam, yılda 2-3 defa böyle ortamlara girsemde bakışları değişmiyor. Ya da boş verin hocam iğrenen iğrensin fizik benim kendi fiziğim sonuçta.

Yani doğru. Sen sakallarından memnunsan gerisinin önemi yok. Beğenen böyle beğensin. Başkalarının lafına ayak uydurmaya gerek yok.

Sakal sevmiyorsan kes, seviyorsan sevenle takıl.

Sakal bırakmak ya da bırakmamak sana bağlı başkasının fikirlerine aldırma. Sakala takarlar espri yaparlarsa da gül geç bir şey olmaz.

Ergenlerde sakal (genelde) iyi durmuyor, eğer kötü duruyorsa iğrenmeleri biraz normal maalesef. İyi duruyorsa ve beğeniyorsanız başkalarını takmaya gerek yok.

Bu arada jiletin sakallara bir etkisi yok Kılın köküne dokunmuyor, yüzeydeki çıkıntısını kestiği için kalın görünüyor geçici olarak. Jilet vurmasaydınız da aynı bu şekilde çıkacaktı yani.

Hocam yaşıniz gencse normal bende en geç 4 günde bir alıyorum kötü gözüküyor tam çıkmadığı için yerinizde olsam keserim makineyle hafta 3 kez falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…