ahennal Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 283 Makaleler 4 Yer Dünya 28 Mayıs 2023 #11 RyanGosling dedi: Hocam yaşıniz gencse normal bende en geç 4 günde bir alıyorum kötü gözüküyor tam çıkmadığı için yerinizde olsam keserim makineyle hafta 3 kez falan. Genişletmek için tıkla... Ben genelde haftada 1-2 defa alıyorum hocam, oda okul yüzünden yoksa kesmek gibi bir niyetim yok.
RyanGosling dedi: Hocam yaşıniz gencse normal bende en geç 4 günde bir alıyorum kötü gözüküyor tam çıkmadığı için yerinizde olsam keserim makineyle hafta 3 kez falan. Genişletmek için tıkla... Ben genelde haftada 1-2 defa alıyorum hocam, oda okul yüzünden yoksa kesmek gibi bir niyetim yok.
RyanGosling Attopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 76 28 Mayıs 2023 #12 ahennal dedi: Ben genelde haftada 1-2 defa alıyorum hocam, oda okul yüzünden yoksa kesmek gibi bir niyetim yok. Genişletmek için tıkla... O zaman çok uzamiyodur ki size sakal yüzünden laf falan attılar mi yoksa siz mi takiyosunuz bu konuyu?
ahennal dedi: Ben genelde haftada 1-2 defa alıyorum hocam, oda okul yüzünden yoksa kesmek gibi bir niyetim yok. Genişletmek için tıkla... O zaman çok uzamiyodur ki size sakal yüzünden laf falan attılar mi yoksa siz mi takiyosunuz bu konuyu?
8 856591 Femtopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 3 12 Kasım 2024 #13 Fiziğini beğenmezsen aşk olmuyor, herkes kalbi çarpan birine dokunmak ister