Kızlar neden kendisini asi sanan erkeklerden hoşlanıyor?

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
Bu soru aklıma takıldı bu aralar, mesela kendisine bakan, güzel, öz güvenli, kültürlü bir erkek yerine 10 cümlesinin 9'u küfür 1'i argo olan, daha cümleyi zor kuran, bilimsel bir kanıt ile yaklaşsan boş yapma la deyip sonuna küfür getirecek olan erkeklerden hoşlaniyorlar? Hayır bunların bilek gücü falan da yok, 1 ay herhangi bir spor dalına gitmiş olan insanlar bunları çok rahat dövebilecek kapasitede mesela.

Öz güven, genelde o tarz insanlar her bulduğu kıza yürür. Dediğiniz kriterlere uyan erkeklerin kaçının bir kıza yürüdüğünü gördünüz? En başta o tarz insanlar zaten acaba rahatsız mı ediyorum düşüncesiyle ilk adımı atamazlar. Ve doğamızın bir parçası olarak ilişkilerde ilk adımı erkek atar ve devamında kadın adımların atılmasına zemin hazırlar.

Kadınlar "genel olarak" kendisini koruyabileceği bir erkekten hoşlanır, "Adam kaslı ya, dağ gibi adam" der geçerler. Efendi, bilgili insanlara ise "pısırık" deyip geçerler.

O da var, mesela dediğiniz acaba rahatsız mı ediyorum düşüncesiyle ilk adımı Atamazlar'ı ben yaşiyorum mesela. Ama hani bu tarz insanların sohbetide düzgün olmuyor ki.

Kadınlar "genel olarak" kendisini koruyabileceği bir erkekten hoşlanır, "adam kaslı ya, dağ gibi adam" der geçerler. Efendi, bilgili insanlara ise "pısırık" deyip geçerler.

Çoğu stereoid kullanan, ya da şişko tipler bu saydıklarımın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…