fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 7 Kasım 2020 #11 theykilledkenny dedi: Kız değil, para peşine koş. Para hepsinden önemli bugünlerde. Bak ben ingilizce biliyorum ne oluyor, hiç bir kız bana bakmıyor. Genişletmek için tıkla... İngilizce bilmekle olmuyormuş demek ki.
theykilledkenny dedi: Kız değil, para peşine koş. Para hepsinden önemli bugünlerde. Bak ben ingilizce biliyorum ne oluyor, hiç bir kız bana bakmıyor. Genişletmek için tıkla... İngilizce bilmekle olmuyormuş demek ki.
mrtcN0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 1.487 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2020 #12 Bakmak yetmez, arkadan da bir Nuri Alço operasyon müziği vereceksiniz tam olur. Tabi Gazozu havaya kaldırmayı unutmayın(!)
Bakmak yetmez, arkadan da bir Nuri Alço operasyon müziği vereceksiniz tam olur. Tabi Gazozu havaya kaldırmayı unutmayın(!)
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 7 Kasım 2020 #13 166770 dedi: Ne yazık ki bu söze inanamıyorum Genişletmek için tıkla... İnan!
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 7 Kasım 2020 #14 gen2 dedi: İnan! Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olur ise inanırım. Fakat 18 yıldır olmadığı için. Artık saldım ve inanmıyorum hocam.
gen2 dedi: İnan! Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olur ise inanırım. Fakat 18 yıldır olmadığı için. Artık saldım ve inanmıyorum hocam.
mrtcN0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 1.487 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2020 #15 166770 dedi: Öyle bir şey olur ise inanırım. Fakat 18 yıldır olmadığı için. Artık saldım ve inanmıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Çapsız çapsız konuşma abidin.
166770 dedi: Öyle bir şey olur ise inanırım. Fakat 18 yıldır olmadığı için. Artık saldım ve inanmıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Çapsız çapsız konuşma abidin.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 7 Kasım 2020 #16 Bizim burada bir söz vardır: Paran varsa yancıkta diye başlar. İkinci yöntem ise, gözden çok ağız yapmak işe yarar.
Bizim burada bir söz vardır: Paran varsa yancıkta diye başlar. İkinci yöntem ise, gözden çok ağız yapmak işe yarar.
OsurtanBiber Hectopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 393 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2020 #17 Onur Altuğ Sever dedi: Sen trene bakıyorsun diye tren de sana bakmak zorunda değil. Bence insanları bakışların ile rahatsız etme. Genişletmek için tıkla... Hocam başka açılan bir konuya gönderme yapmıştım. Yoksa sapık değilim.
Onur Altuğ Sever dedi: Sen trene bakıyorsun diye tren de sana bakmak zorunda değil. Bence insanları bakışların ile rahatsız etme. Genişletmek için tıkla... Hocam başka açılan bir konuya gönderme yapmıştım. Yoksa sapık değilim.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 7 Kasım 2020 #18 OsurtanBiber dedi: Hocam başka açılan bir konuya gönderme yapmıştım. Yoksa sapık değilim. Genişletmek için tıkla... Aslında bir kız ile konuşurken göz teması önemli. Sapık olarak değil tabii ki.
OsurtanBiber dedi: Hocam başka açılan bir konuya gönderme yapmıştım. Yoksa sapık değilim. Genişletmek için tıkla... Aslında bir kız ile konuşurken göz teması önemli. Sapık olarak değil tabii ki.
OsurtanBiber Hectopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 393 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2020 #19 Ben konu açmamıştım, kızlar bana bakıyor gibi bir konu vardı. Ona yorum yazmıştım fakat moderatör arkadaşlar yeni bir konu açın uyarısıyla beraber yorumumu konuya çevirmişler.
Ben konu açmamıştım, kızlar bana bakıyor gibi bir konu vardı. Ona yorum yazmıştım fakat moderatör arkadaşlar yeni bir konu açın uyarısıyla beraber yorumumu konuya çevirmişler.
Patrick Star Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 143 7 Kasım 2020 #20 Görende kızları altın sanacak, hem kim demiş sana bakmıyor, kızlar genelde erkeklerin cebine ve işine bakar gerisi boş laf.
Görende kızları altın sanacak, hem kim demiş sana bakmıyor, kızlar genelde erkeklerin cebine ve işine bakar gerisi boş laf.