P problem çözen üstad Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #11 İlgilenmiyorsan yazma saçmaysa konu sadece bana ne olur hayatıma ne gibi şeyler katar diye düşünüp yazdım.
İlgilenmiyorsan yazma saçmaysa konu sadece bana ne olur hayatıma ne gibi şeyler katar diye düşünüp yazdım.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 30 Kasım 2021 #12 Bu güzel mi aşık oldun mu? Canlı bir şey değil o yüzden dedim.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.015 Çözümler 25 30 Kasım 2021 #13 problem çözen üstad dedi: Kanka sana sormadım bir şey olur mu hayatıma ne katar diye yazdım. Genişletmek için tıkla... Orada "hayatima ne katar" yazmıyor?
problem çözen üstad dedi: Kanka sana sormadım bir şey olur mu hayatıma ne katar diye yazdım. Genişletmek için tıkla... Orada "hayatima ne katar" yazmıyor?
Heisenbergin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.164 Çözümler 14 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Öğretmeni 30 Kasım 2021 #14 problem çözen üstad dedi: 14 ergenlikteyim şu an. Genişletmek için tıkla... Gelişim herkeste aynı yaşta başlamaz. İleride bu durum değişebilir daha küçüksün.
problem çözen üstad dedi: 14 ergenlikteyim şu an. Genişletmek için tıkla... Gelişim herkeste aynı yaşta başlamaz. İleride bu durum değişebilir daha küçüksün.
P problem çözen üstad Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #15 sasi dedi: Eki Görüntüle 1229976 Bu güzel mi aşık oldun mu? Canlı bir şey değil o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Yoo ondanda değil.
sasi dedi: Eki Görüntüle 1229976 Bu güzel mi aşık oldun mu? Canlı bir şey değil o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Yoo ondanda değil.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 30 Kasım 2021 #16 problem çözen üstad dedi: İlgilenmiyorsan yazma saçmaysa konu sadece bana ne olur hayatıma ne gibi şeyler katar diye düşünüp yazdım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yazmamışsın. Cevap istiyorsan bir şey katmaz.
problem çözen üstad dedi: İlgilenmiyorsan yazma saçmaysa konu sadece bana ne olur hayatıma ne gibi şeyler katar diye düşünüp yazdım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yazmamışsın. Cevap istiyorsan bir şey katmaz.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #17 Aseksüelsin demek ki. Yaşın kaçtı?
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2021 #18 Belki çevrendekiler güzel değildir?
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 30 Kasım 2021 #19 problem çözen üstad dedi: Yoo ondanda değil. Genişletmek için tıkla... Çok garip insan sevmiyon canlı sevmiyorsun e atom da sevmiyorsun.
problem çözen üstad dedi: Yoo ondanda değil. Genişletmek için tıkla... Çok garip insan sevmiyon canlı sevmiyorsun e atom da sevmiyorsun.
P problem çözen üstad Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #20 Shaw Dickerson dedi: Öyle bir şey yazmamışsın. Cevap istiyorsan bir şey katmaz. Genişletmek için tıkla... Belki konuya yansıtmamışımdır. sasi dedi: Çok garip insan sevmiyon canlı sevmiyorsun e atom da sevmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Kanka diğer yorumlara baktım aseksüel olabilirsin diyorlar.
Shaw Dickerson dedi: Öyle bir şey yazmamışsın. Cevap istiyorsan bir şey katmaz. Genişletmek için tıkla... Belki konuya yansıtmamışımdır. sasi dedi: Çok garip insan sevmiyon canlı sevmiyorsun e atom da sevmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Kanka diğer yorumlara baktım aseksüel olabilirsin diyorlar.