S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 30 Kasım 2021 #21 problem çözen üstad dedi: Belki konuya yansıtmamışımdır. Kanka diğer yorumlara baktım aseksüel olabilirsin diyorlar. Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla.
problem çözen üstad dedi: Belki konuya yansıtmamışımdır. Kanka diğer yorumlara baktım aseksüel olabilirsin diyorlar. Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla.
P problem çözen üstad Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #22 kozmoneustee dedi: Olabilir. Genişletmek için tıkla... Bence de.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.003 Çözümler 25 30 Kasım 2021 #23 problem çözen üstad dedi: Belki konuya yansıtmamışımdır. Kanka diğer yorumlara baktım aseksüel olabilirsin diyorlar. Genişletmek için tıkla... Yansıtmadıysan yansıt. Sen geliyorsun yok ben bundan hoşlanmıyorum şundan hoşlanmıyorum ee yani ne yapabilitiz hoşlanmıyorsan.
problem çözen üstad dedi: Belki konuya yansıtmamışımdır. Kanka diğer yorumlara baktım aseksüel olabilirsin diyorlar. Genişletmek için tıkla... Yansıtmadıysan yansıt. Sen geliyorsun yok ben bundan hoşlanmıyorum şundan hoşlanmıyorum ee yani ne yapabilitiz hoşlanmıyorsan.
P problem çözen üstad Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #24 Heunzey dedi: Orada "hayatima ne katar" yazmıyor? Genişletmek için tıkla... Yazmadım ama anlamı öyle bir şey yazdım ya da yansıtmamışta olabilirim.
Heunzey dedi: Orada "hayatima ne katar" yazmıyor? Genişletmek için tıkla... Yazmadım ama anlamı öyle bir şey yazdım ya da yansıtmamışta olabilirim.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 30 Kasım 2021 #25 problem çözen üstad dedi: Belki konuya yansıtmamışımdır. Kanka diğer yorumlara baktım aseksüel olabilirsin diyorlar. Genişletmek için tıkla... Kankam yapacak bir şey yok istersen bir tane bulayım yarına istersen de çözüm olcağını sanmam.
problem çözen üstad dedi: Belki konuya yansıtmamışımdır. Kanka diğer yorumlara baktım aseksüel olabilirsin diyorlar. Genişletmek için tıkla... Kankam yapacak bir şey yok istersen bir tane bulayım yarına istersen de çözüm olcağını sanmam.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.003 Çözümler 25 30 Kasım 2021 #26 problem çözen üstad dedi: Yazmadım ama anlamı öyle bir şey yazdım ya da yansıtmamışta olabilirim. Genişletmek için tıkla... Yo hiç öyle bir şey yazmıyor.
problem çözen üstad dedi: Yazmadım ama anlamı öyle bir şey yazdım ya da yansıtmamışta olabilirim. Genişletmek için tıkla... Yo hiç öyle bir şey yazmıyor.
P problem çözen üstad Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #27 Heunzey dedi: Yo hiç öyle bir şey yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim yansıtmamışta olabilriim konuya anladın mı şimdi?
Heunzey dedi: Yo hiç öyle bir şey yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim yansıtmamışta olabilriim konuya anladın mı şimdi?
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2021 #28 problem çözen üstad dedi: Yazmadım ama anlamı öyle bir şey yazdım ya da yansıtmamışta olabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam çok saçmalıyorsunuz.
problem çözen üstad dedi: Yazmadım ama anlamı öyle bir şey yazdım ya da yansıtmamışta olabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam çok saçmalıyorsunuz.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 30 Kasım 2021 #29 Aseksüel olabilirsin (Her iki cinsiyete de ilgi duymayan kişiler) ve ya karşına hala daha yeteri kadar ilgi duycak birisi çıkmamış da olabilir.
Aseksüel olabilirsin (Her iki cinsiyete de ilgi duymayan kişiler) ve ya karşına hala daha yeteri kadar ilgi duycak birisi çıkmamış da olabilir.
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 30 Kasım 2021 #30 problem çözen üstad dedi: Ben kız cinse ilgi duymuyorum ( şimdi diyenler olacak sen "gey"misin diyenlere ) yok arkadaş ben hem erkeklere ilgi duymuyorum hem de kızlara. Ben hiçbir canlıya ilgi duymuyorum. Nedense hiç kız arkadaşım yok. Genişletmek için tıkla... Sağlık hizmeti almak Forum üyelerine sormak Şaka bir yana bu konuda ciddi isen sağlık hizmeti alman en mantıklısı olacaktır.
problem çözen üstad dedi: Ben kız cinse ilgi duymuyorum ( şimdi diyenler olacak sen "gey"misin diyenlere ) yok arkadaş ben hem erkeklere ilgi duymuyorum hem de kızlara. Ben hiçbir canlıya ilgi duymuyorum. Nedense hiç kız arkadaşım yok. Genişletmek için tıkla... Sağlık hizmeti almak Forum üyelerine sormak Şaka bir yana bu konuda ciddi isen sağlık hizmeti alman en mantıklısı olacaktır.