Asosyalim. Kızlarla iletişimim yok o yüzden mi böyle bilmiyorum. Ama artık takıntı oldu kafamı çok yoruyorum mesela PUBG Mobile oynuyorum oyunda kızlar oluyor kızlar kazanmasın istiyorum. Beni kız öldürürse sinir olup mikrofonu açarak küfür ediyorum. Sürekli o kişinin ID'sini alıp arkadaşlık atarak not kısmına kötü şeyler yazıyorum. Oyunda kız olunca öldürme duyurusu çıkınca yanda SS alıp oyundan sonra bakıyorum. Artık kızlar çok açık ve dar giyiniyorlar onları görünce sinir oluyorum. Ailesi arkadaşları neden uyarmiyor diye. Evet beni ilgilendirmez başkası ama ben maalesef böyleyim çok kafaya takıyorum ayrıca şeriatçı falan değilim Türk kızlarımız serbest özgür olsunlar ben de istiyorum ama çok aşırıya kaçanlar var toplumu kirletiyorlar. Kızlara güvenim kalmadı, çoğunluğu aldatıyor çıkar için kullanıyor. Hele bir de saygısız küfürbaz milli veya dini değerleri aşağılayan kız görünce sinirden deliye dönüyorum. Erkek olunca da oluyor ama kız olunca daha çok oluyor. Artık çoğu kız partilere gidiyor. Alkol kullanıp sarhoş oluyorlar yanlış şeyler oluyor sonra herkesle eğleniyorlar sürekli kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar. Bunlara sinir oluyorum ben. Anlatacaklarım bunlar moderatörler konuyu onaylarsa çok sevinirim gerçekten desteğe ihtiyacım var, düşüncelerim yanlış olabilir eksik olabilir söyleyebilirsiniz. Saygı çerçevesinde tartışabiliriz.