Kızlara Ne Hediye Alınır?

Bu sene zaten yeni liseye geçtim. O yüzden yeni tanıştık. Pek fazla nelerden hoşlandığını bilmiyorum.

Benim değişmez hediyem hep aynıdır. 1 kutu dolusu Petito.
Millete dağıtmak gibi bir hayvanlığı yapan kızlar oluyor, boğazlarında kalır inşallah

Bizim sınıfta ciddi anlamda gamer olan bir kişi var o da kız. Ön yargılı olmayın. Benim de hediye almam lazım. Ben hala düşünüyorum. Bileklik güzel bir seçim fakat alacağım kişide çok fazla bileklik var. O yüzden başka birşey düşünüceğim.

Bir parfüm olabilir ama çok klasik olur. Kış mevsimi olduğu için şık bir şal olabilir.

Benim değişmez hediyem hep aynıdır. 1 kutu dolusu Petito.
Millete dağıtmak gibi bir hayvanlığı yapan kızlar oluyor, boğazlarında kalır inşallah
Tuttum bunu

Bak geçen ay 1 arkadaşımın doğum günüydü böyle bir hediye kutusu yaptım hoşuna gidebilecek şeyleri aldım ve kapladım Gayet maliyeti makul ve değerli bir hediye oluyor

@BilgisayarKurdu 'nun hediye fikride gayet mantıklı ve güzel al bir kutu petito dışını kapla, kurdela tak ver Şarapçı bir arkadaş vardı şarap aldık kurdela sardık o da güzel olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…