Kızlardan hiçbir şey anlamıyorum

Cicenes35

Hectopat
Makaleler
3
Şu kızlardan hiçbir şey anlamıyorum!

Bugün hocamın kızını bir yerde gördüm. Yanında da bir kadın vardı. Ben emin olmak için bir sormak istedim. Hocanın kızı da 6 yaşında. Yanındaki kadın yemin ederim ki öyle bir pişman ettirdi ki... Küçük kıza ismini söyledim sen misin diye, yanındaki kadın gelmiş diyor ki sana ne! Ona durumu açıkladım, hocanın kızı vesaire kadın yine diyor ki sana ne! Koskoca kadın sanki 12 yaşındaymış gibi nasıl öyle bir şey söyleyebilir bana açıklayabilir misiniz?

İşte bunun için kadınlara ve kızlara büyük bir ikinci bir düşmanlığım başladı ve işte bunun için bekar kalacağım!

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu kızlardan hiçbir şey anlamıyorum!

Bugün hocamın kızını bir yerde gördüm yanında da bir kadın vardı ben emin olmak için bir sormak istedim hocanın kızıda 6 yaşında. Yanındaki kadın yemin ederimki öyle bir pişman ettirdiki küçük kıza ismini söyledim sen misin diye yanındaki kadın gelmiş diyor ki sana ne! Ona durumu açıkladım hocanın kızı vesaire kadın yine diyor ki sana ne! Ulan koskoca kadın sanki 12 yaşındaymış gibi nasıl öyle bir şey söyleyebilir bana açıklayabilir misiniz?

Kız ne dedi?

Hiç kimse anlamaz 7 den 70 e. Anladığını söyleyen akıllı değil aptaldır.
Anlamak mümkün değil ancak uyum sağlamak mümkün.

''Benden bu kadar'' filminden alıntı. Kadınlar ne ister - Jack Nicholson

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı