Kızlardan Instagram nasıl istenir?

salihgltkn

Femtopat
Daha fazla  
Bu kızlardan nasıl Instagram isteniyor, bir yardım etseniz şu kardeşinize. Tecrübeli abilerimin cevap vermesini rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Armut piş ağzıma düş diye bir şey yok. Özgüvenli olup konuşmasını bileceksin. İstediğin kadar yakışıklı veya zengin ol. Konuşmasını bilmedikten sonra o kızı gerçekten elde etmiş olmazsın. Hazır cevap olmalısın, esprili olmalısın ve karşındaki insanı konuşman ile etkilemelisin. Zaten sonra Instagram'ını istemen hiç de zor olmaz. Ayrıca bir kızı o an görüp beğenebilirsin fakat kaybetmekten korkma. O kız olmaz başkası olur. İlk önce bunu öğrenmelisin. Kızı kaybedebilirsin fakat gerçek manada hiçbir şeyin eksilmez. Başka kız bulursun. Bunları hep aklında tutarak istersen Instagram adresini, o zaman senden kralı yok.

Biraz anlam bozukluğu olabilir kusura bakma. Yazarken düşünmüyorum, aklıma ne geliyorsa yazıyorum.

Eskiden okuldan bir kızı beğenip tenefüste instasını istemiştim. Bakar mısın tanışmak istiyorum seninle instanı alabilir öiyim diye olaya girmiştim. Kızın cevabı ise ne diyorsun gerizekalı olmuştu. Gidip biraz sohbet etmek en iyisi.

Çok istedim numara, sosyal medya, her tür iletişim şu bu. Daha veren çıkmadı. İstemek kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…