Kızlarla eskisi gibi konuşamamak

liexnewn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hitap etmeniz için söyleyeyim adım barış yaşım 18 eskisi gibi kızlarla yakınlaşamıyorum. Instagram'dan ya da farklı bir yerden herhangi bir kızla konuşmaya başlıyoruz. Fakat 2-3 gün sonra ya o bir daha yazmıyor ya da ben sürekli 2-3 saat geç yazdıklarından sıkılıp yazmıyorum. Hani erkekler hep hoşlandığı kıza yazar ama arkadaşı olur friendzone girer ya bende oda olmuyor direk kesiliyor. Konuşma yani öyle tipsiz biri değilim. Ortalama üstü bir tipim var. Eskiden böyle değildi. Lise yıllarımda çok fazla kişiyle çıktım son ciddi ilişkimde 1 sene önce 1 yıl boyunca aşırı güzel Bulgaristan'lı bir kızla çıkmıştım. Benden bir sınıf büyüktü sonra açığa geçtim ben son sınıfda. O benden yapamadığını söylerek ayrıldı. Bende tamam dedim. Bulgardan sonra başka bir kızla çıktım. Fuck buddy tarzı bir ilişkimiz vardı. O da benimle aynı okulu okuyordu. O da açığa geçmişti ondanda ayrılınca son 1 yıldır hiç kimseyle çıkamıyorum. 3-4 günden fazla konuşamıyorum. Buluşalım diyorum hep bir bahene üretiliyor. Dediğim gibi tipsiz biri değilim. Ha boyum 1.75 ortalama bir boy ama boydan olduğunu sanmıyorum. Daha boy muhabbeti konuşulmadan bitiyor. Fitness yapan biriyim, motorumda var ama sanırım açığa geçtikten sonra sosyal hayatım çok azaldı. Tonlarca arkadaşım varken sadece 2 arkadaşım kaldı. İnsanlarla nasıl konuşulduğunu bile unutmuş olabilirim. O Bulgaristan'lı kızdan sonra hiçbir kıza aşık olacak gözle bakamadım nedense. Hani öyle bir ilişkimiz vardı ki herkes bize evlenecek bunlar gözüyle bakıyordu. Ama bitince herhalde bir daha hiçbir kıza aşık olmak istemedim. Şu anda da hiçbir kıza eskisi gibi aşık olamıyorum. Böyle olduğu için mi acaba kızlar konuşmayı kesiyor benimle?

Acelen yok güzel kardeşim.
Şu an bu yaşadığın durumu 20'li yaşlarını atlattıktan sonra hatırlamayacaksın bile.
Zaman içerisinde gelişeceksin ve olgunlaşacaksın. Her erkeğin böyle çıkmaza girdiği, bana ne oldu ya dediği yaşı muhakkak oluyor. Zaman içerisinde çevren, hayatın ve arkadaşlıkların değişecek. Böylelikle daha farklı, daha iyi anlaşacağın arkadaşların olacak.
Hiç düşünüp kafanı yorma. Karakterine odaklan. Karakterli dik duruşlu birisi ol, gerisi önemli değil.

18 yaşındaki ilişkiden niye evlilik beklersin ki unutmaya çalış sonra ilişkilere başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…