Kızlarla flörtleşememiyorum

Abbdbpkr233

Hectopat
Daha fazla  
Kızlarla rahatlıkla konuşuyorum ancak hepsiyle yakın arkadaş vs. oluyorum. Arkadaş canlısı da davranmıyorum hafiften flörtleşmeye de çalışıyorum ama sonuç hep aynı oluyor. Ne yapayım?

@incisquirtle isimli arkadaşa katılıyorum.

Bu konudaki "Efendi erkek olmayın" bölümünü inceleyebilirsin. Ek olarak bu konuya da göz atabilirsin:

@Abbdbpkr233 kızlara kız gibi yaklaşirsan friendzone yemen normal. Yani kıza niyetinin o olmadığını belli etmen lazım bir yere davet edebilirsin. Birebir takılalım falan dersen kız zaten anlar.

Kendini friendzone'a sokuyorsundur. Talep göstermeden ziyade talep görmen gerekli. Efendi erkeği oynuyorsundur ister istemez.
Pek efendi çocuk olduğumu sanmıyorum. Kızlara karşı genelde maskülen bir tavır koyuyorum ancak bu genelde bi işe yaramıyor. Çok çirkin de değilim. Sadece ekstra kilom var zaten de giderek veriyorum o ekstra kiloları.

@Abbdbpkr233 kızlara kız gibi yaklaşirsan friendzone yemen normal. Yani kıza niyetinin o olmadığını belli etmen lazım bir yere davet edebilirsin. Birebir takılalım falan dersen kız zaten anlar.
Çok denedim hocam. Son 3 4 ayda en az 7-8 date'e çıkmışımdır. Ama sonuç hep aynı. "Ben seni arkadaş olarak görüyordum."

@Abbdbpkr233 hocam emin ol maskulen ve özgüvenli davransan friendzone yemezsin. Kız beğenmeyebilir orasını garanti veremem ama friendzone atmaz. Yani sen muhtemelen cinsel açıdan hiçbir adrealin veremezsen ve kıza karşı bosbogazlik yaparsan olur.

E o zaman nasıl nasıl maskülen olabilirim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…