Kızlarla rahatlıkla konuşuyorum ancak hepsiyle yakın arkadaş vs. oluyorum. Arkadaş canlısı da davranmıyorum hafiften flörtleşmeye de çalışıyorum ama sonuç hep aynı oluyor. Ne yapayım?
Yaklaşık 1 yıl önce otuzluk bir abi oldum ve kadın-erkek ilişkileri konusundaki tecrübelerimi arada hobi olarak bu bölümdeki arkadaşlara aktarıyorum. Benim açımdan oldukça karmaşık geçen 20'li yaşlara yeni giriş yapacak arkadaşlara tavsiyelerimi derlemek istedim. En önemlisi: Üniversite...
www.technopat.net
Bu konudaki "Efendi erkek olmayın" bölümünü inceleyebilirsin. Ek olarak bu konuya da göz atabilirsin:
Arkadaşlar artık bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum. Çoğu kişi erkeklerin sadece ikiye ayrıldığını sanıyor ve bu iki taraftan birini seçmek zorundayım diye kendilerini hırpalıyorlar. Öncelikle başlıktaki soruya kısaca cevap vermem gerekirse: İkisini de olmak zorunda değilsiniz. Bugüne...
@Abbdbpkr233 kızlara kız gibi yaklaşirsan friendzone yemen normal. Yani kıza niyetinin o olmadığını belli etmen lazım bir yere davet edebilirsin. Birebir takılalım falan dersen kız zaten anlar.
Pek efendi çocuk olduğumu sanmıyorum. Kızlara karşı genelde maskülen bir tavır koyuyorum ancak bu genelde bi işe yaramıyor. Çok çirkin de değilim. Sadece ekstra kilom var zaten de giderek veriyorum o ekstra kiloları.
@Abbdbpkr233 kızlara kız gibi yaklaşirsan friendzone yemen normal. Yani kıza niyetinin o olmadığını belli etmen lazım bir yere davet edebilirsin. Birebir takılalım falan dersen kız zaten anlar.
@Abbdbpkr233 hocam emin ol maskulen ve özgüvenli davransan friendzone yemezsin. Kız beğenmeyebilir orasını garanti veremem ama friendzone atmaz. Yani sen muhtemelen cinsel açıdan hiçbir adrealin veremezsen ve kıza karşı bosbogazlik yaparsan olur.
@Abbdbpkr233 hocam emin ol maskulen ve özgüvenli davransan friendzone yemezsin. Kız beğenmeyebilir orasını garanti veremem ama friendzone atmaz. Yani sen muhtemelen cinsel açıdan hiçbir adrealin veremezsen ve kıza karşı bosbogazlik yaparsan olur.