glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.330 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 30 Kasım 2021 #1 Sadece Discord'dan konuşabiliyoruz. Bir ara arkadaşımla dövüşecektik ben kazandım kız(lar)ın öyle ilgisini almıştım. Ama nasıl konuşabilirim? İleride yalnız kalmak istemiyorum. Not: Bu konuyu kardeşim için açtım. 12 yaşında 6. sınıf.
Sadece Discord'dan konuşabiliyoruz. Bir ara arkadaşımla dövüşecektik ben kazandım kız(lar)ın öyle ilgisini almıştım. Ama nasıl konuşabilirim? İleride yalnız kalmak istemiyorum. Not: Bu konuyu kardeşim için açtım. 12 yaşında 6. sınıf.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Kasım 2021 #2 Kaç yaşındasın? Dövdüğün birisi için ilgi veren kişiden hayır gelmez.
4 480139 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 759 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Kasım 2021 #3 Bad boy olarak.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.330 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 30 Kasım 2021 #4 ShadowFighter dedi: Not: Bu konuyu kardeşim için açtım. 12 yaşında 6. sınıf. Genişletmek için tıkla... ırmakovski dedi: Kaç yaşındasın? Dövdüğün birisi için ilgi veren kişiden hayır gelmez. Genişletmek için tıkla... @ırmakovski çocuk kendisi istemişti.
ShadowFighter dedi: Not: Bu konuyu kardeşim için açtım. 12 yaşında 6. sınıf. Genişletmek için tıkla... ırmakovski dedi: Kaç yaşındasın? Dövdüğün birisi için ilgi veren kişiden hayır gelmez. Genişletmek için tıkla... @ırmakovski çocuk kendisi istemişti.
burasıbabooo Picopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #5 Ben buna gülerim bu arada, kardeşin için açtığın eminim. Diğer çocukları da döv daha çok ilgi gelsin.
Ben buna gülerim bu arada, kardeşin için açtığın eminim. Diğer çocukları da döv daha çok ilgi gelsin.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.330 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 30 Kasım 2021 #6 karacaomer dedi: Ben buna gülerim bu arada, kardeşin için açtığın eminim. Diğer çocukları da döv daha çok ilgi gelsin. Genişletmek için tıkla... Döv demedim. Çocuk dövüşmek istemiş, o da dövmüş (şaka olarak). Yoksa ben kendim gidip çocuğu ellerimle dövmedim.
karacaomer dedi: Ben buna gülerim bu arada, kardeşin için açtığın eminim. Diğer çocukları da döv daha çok ilgi gelsin. Genişletmek için tıkla... Döv demedim. Çocuk dövüşmek istemiş, o da dövmüş (şaka olarak). Yoksa ben kendim gidip çocuğu ellerimle dövmedim.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Kasım 2021 #7 ShadowFighter dedi: @ırmakovski çocuk kendisi istemişti. Genişletmek için tıkla... Şekilden şekile girmene gerek yok
ShadowFighter dedi: @ırmakovski çocuk kendisi istemişti. Genişletmek için tıkla... Şekilden şekile girmene gerek yok
4 480139 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 759 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Kasım 2021 #8 Kendin de demişsin zaten kızlar kendisi için çabalamayan erkekleri düşman olarak görür.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #9 Kim ne dese boş bazılarında öyle bir Aura olur ki ilgiyi toplar.
burasıbabooo Picopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #10 ShadowFighter dedi: Döv demedim. Çocuk dövüşmek istemiş, o da dövmüş (şaka olarak). Genişletmek için tıkla... Baya komik bir şakaymış, kardeşinize söyleyin önemli olan kızların ilgisi değil kendi aklı için yaptıklarıdır.
ShadowFighter dedi: Döv demedim. Çocuk dövüşmek istemiş, o da dövmüş (şaka olarak). Genişletmek için tıkla... Baya komik bir şakaymış, kardeşinize söyleyin önemli olan kızların ilgisi değil kendi aklı için yaptıklarıdır.