gazwiez Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 823 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #51 Orantı dedi: Discord'da lolcü selenler var. Genişletmek için tıkla... Lolcü selenlerden uzak durarım. LoL'den de nefret ederim.
Orantı dedi: Discord'da lolcü selenler var. Genişletmek için tıkla... Lolcü selenlerden uzak durarım. LoL'den de nefret ederim.
PenguenAdam Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1.311 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #52 Beko2853 dedi: Sevgilim 14 yaşında ben 13e gireceğim? Genişletmek için tıkla... Daha bu yaşta sevgili mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2021
Beko2853 dedi: Sevgilim 14 yaşında ben 13e gireceğim? Genişletmek için tıkla... Daha bu yaşta sevgili mi?
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #53 differentturk dedi: Öyle olsaydı varya... Genişletmek için tıkla... Ben hayatım boyunca annem hariç hiçbir kızla mesajlaşmadım. Pişman mıyım? Tabi ki hayır.
differentturk dedi: Öyle olsaydı varya... Genişletmek için tıkla... Ben hayatım boyunca annem hariç hiçbir kızla mesajlaşmadım. Pişman mıyım? Tabi ki hayır.
Beko2853 Picopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 375 17 Mayıs 2021 #54 PenguenAdam dedi: Daha bu yaşta sevgili mi? Genişletmek için tıkla... Pişmanım zaten LGS yılı kafa seviyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2021
PenguenAdam dedi: Daha bu yaşta sevgili mi? Genişletmek için tıkla... Pişmanım zaten LGS yılı kafa seviyor.
PenguenAdam Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1.311 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #55 Beko2853 dedi: Pişmanım Genişletmek için tıkla... Tahmin etmiştim. Beko2853 dedi: Pişmanım zaten LGS yılı kafa seviyor. Genişletmek için tıkla... Kızdan ayrıl. Daha bu yaşlar için fazla küçüksün. Güzel bir lise kazanırsan kafan rahat olur üniversiteden sonra başla bu işlere.
Beko2853 dedi: Pişmanım Genişletmek için tıkla... Tahmin etmiştim. Beko2853 dedi: Pişmanım zaten LGS yılı kafa seviyor. Genişletmek için tıkla... Kızdan ayrıl. Daha bu yaşlar için fazla küçüksün. Güzel bir lise kazanırsan kafan rahat olur üniversiteden sonra başla bu işlere.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #56 Rero dedi: Eğer utanıyorsan ya aşıksındır ya da aptal. (Gerçi aynı şeyler ) Genişletmek için tıkla... Aynı şey değil bence. Öyle olsa günde 100 kişiye herkes aşık olurdu.
Rero dedi: Eğer utanıyorsan ya aşıksındır ya da aptal. (Gerçi aynı şeyler ) Genişletmek için tıkla... Aynı şey değil bence. Öyle olsa günde 100 kişiye herkes aşık olurdu.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 17 Mayıs 2021 #57 Normal hocam şuan bende kızla arkadaşlarımla mesajlaşıyorum ve garip geldi
Beko2853 Picopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 375 17 Mayıs 2021 #58 Dyflinn dedi: Kesin ayrılamıyorsundur. Genişletmek için tıkla... Evet PenguenAdam dedi: Tahmin etmiştim. Kızdan ayrıl. Daha bu yaşlar için fazla küçüksün. Güzel bir lise kazanırsan kafan rahat olur üniversiteden sonra başla bu işlere. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim
Dyflinn dedi: Kesin ayrılamıyorsundur. Genişletmek için tıkla... Evet PenguenAdam dedi: Tahmin etmiştim. Kızdan ayrıl. Daha bu yaşlar için fazla küçüksün. Güzel bir lise kazanırsan kafan rahat olur üniversiteden sonra başla bu işlere. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim
PenguenAdam Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1.311 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #59 Beko2853 dedi: Evet Deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Öyle duygu sömürüsü yada şirinlik falan yaparsa da aldırma. Gelecekte daha iyisini bulursun belki de.
Beko2853 dedi: Evet Deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Öyle duygu sömürüsü yada şirinlik falan yaparsa da aldırma. Gelecekte daha iyisini bulursun belki de.
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Mayıs 2021 #60 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olay şuna dönmesin de.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olay şuna dönmesin de.