G GroveStreet Femtopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 192 Çözümler 1 25 Aralık 2022 #1 Crownguard dedi: Hayır. Ayrı bir devlet. Bayrağı bile farklı. Genişletmek için tıkla... Kuzey Kıbrıs vatandaşları Türkiye vatandaşlığı alabiliyor diye duydum doğru mu?
Crownguard dedi: Hayır. Ayrı bir devlet. Bayrağı bile farklı. Genişletmek için tıkla... Kuzey Kıbrıs vatandaşları Türkiye vatandaşlığı alabiliyor diye duydum doğru mu?
MesutYıldırım Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 15 Yer Hatay/Antakya Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 430 İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5 CPU 760 @ 2.80GHz 2.80 GHz RAM: 8,00 GB Bit: 64 Bit Anakart: ASUS-P7H55-M-LX Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2022 #2 GroveStreet dedi: Kuzey Kıbrıs vatandaşları Türkiye vatandaşlığı alabiliyor diye duydum doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet doğru zaten sen Kuzey Kıbrısa Kimliğin ile gidebilirsin
GroveStreet dedi: Kuzey Kıbrıs vatandaşları Türkiye vatandaşlığı alabiliyor diye duydum doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet doğru zaten sen Kuzey Kıbrısa Kimliğin ile gidebilirsin
G GroveStreet Femtopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 192 Çözümler 1 25 Aralık 2022 #3 MesutYıldırım dedi: Evet doğru zaten sen Kuzey Kıbrısa Kimliğin ile gidebilirsin Genişletmek için tıkla... Yanlış okudunuz.
MesutYıldırım dedi: Evet doğru zaten sen Kuzey Kıbrısa Kimliğin ile gidebilirsin Genişletmek için tıkla... Yanlış okudunuz.
MesutYıldırım Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 15 Yer Hatay/Antakya Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 430 İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5 CPU 760 @ 2.80GHz 2.80 GHz RAM: 8,00 GB Bit: 64 Bit Anakart: ASUS-P7H55-M-LX Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2022 #4 GroveStreet dedi: Yanlış okudunuz. Genişletmek için tıkla... Pardon başvurmaları doğrultusunda alabiliyorlar diye biliyorum.
GroveStreet dedi: Yanlış okudunuz. Genişletmek için tıkla... Pardon başvurmaları doğrultusunda alabiliyorlar diye biliyorum.