KKTC'de üniversite okunur mu?

401916

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Son olaylardan dolayı ülkede kalmak istemiyorum. Sizce orada üniversite okunur mu? Kendimi geliştirip sonrasında yurt dışına çıkmayı düşünüyorum.

Hocam pasaportta Kıbrıs olacağı için çoğu Avrupa ülkesi almaz.

Kıbrıs'a gitmek yerine direk gitmek istediğiniz yere gidin.

Dölarların çoksa okunur yoksa zor.
Arkadaşlar merhaba. Son olaylardan dolayı ülkede kalmak istemiyorum. Sizce orada üniversite okunur mu? Kendimi geliştirip sonrasında yurt dışına çıkmayı düşünüyorum.

Fiyatlar Türkiye'den daha pahalı, eğer amacınız okumaktan çok müstehcen mevzularsa düşünmeden git onun dışında Türkiye'den bir farkı yok

Okunmaz ama git, biraz zaman geçtikten sonra sınırdan güneye geç.
4 yıllık üniversite kazanıp 4 yıl sonunda kendimi yazılım alanında geliştirmeyi planlıyorum. İşimde iyi olduktan sonra üniversitenin pek bir önemi kalmıyor değil mi?
Hocam pasaportta Kıbrıs olacağı için çoğu Avrupa ülkesi almaz.

Kıbrıs'a gitmek yerine direk gitmek istediğiniz yere gidin.

Dölarların çoksa okunur yoksa zor.
Burslu okumayı düşünüyorum.

Burslu olman çok farketmez hayat dolardan dönüyor hocam onu karşılamak dahi zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…