MeraklıO-O Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 32 14 Nisan 2020 #1 Klan bağımsızlığı nedir? Nasıl yapılır bilen varsa cevap yazabilir mi?
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 14 Nisan 2020 #2 @Shimada Sensei Sensei yoksa geç mi kaldık
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2020 #3 Lemi Galip dedi: @Shimada Sensei Sensei yoksa geç mi kaldık Genişletmek için tıkla... Rakip klanlar daha da güçlenmeden harekete geçmeliyiz çekirge. MeraklıO-O dedi: Klan bağımsızlığı nedir? Nasıl yapılır bilen varsa cevap yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Oyun başında klanın zaten bağımsız. Gidip Vlandia gibi bir devlete bağlılık yemini ettin mi?
Lemi Galip dedi: @Shimada Sensei Sensei yoksa geç mi kaldık Genişletmek için tıkla... Rakip klanlar daha da güçlenmeden harekete geçmeliyiz çekirge. MeraklıO-O dedi: Klan bağımsızlığı nedir? Nasıl yapılır bilen varsa cevap yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Oyun başında klanın zaten bağımsız. Gidip Vlandia gibi bir devlete bağlılık yemini ettin mi?
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 14 Nisan 2020 #4 Shimada Sensei dedi: Rakip klanlar daha da güçlenmeden harekete geçmeliyiz çekirge. Genişletmek için tıkla... Bunu onlar istedi sensei
Shimada Sensei dedi: Rakip klanlar daha da güçlenmeden harekete geçmeliyiz çekirge. Genişletmek için tıkla... Bunu onlar istedi sensei
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2020 #5 Lemi Galip dedi: Bunu onlar istedi sensei Genişletmek için tıkla... Klana adam lazım çekirge. Geri dönüşümüz çok görkemli olacak!
Lemi Galip dedi: Bunu onlar istedi sensei Genişletmek için tıkla... Klana adam lazım çekirge. Geri dönüşümüz çok görkemli olacak!
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 14 Nisan 2020 #6 Shimada Sensei dedi: Klana adam lazım çekirge. Geri dönüşümüz çok görkemli olacak! Genişletmek için tıkla... Hazırlıklar başlasın sensei
Shimada Sensei dedi: Klana adam lazım çekirge. Geri dönüşümüz çok görkemli olacak! Genişletmek için tıkla... Hazırlıklar başlasın sensei
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.080 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 14 Nisan 2020 #7 Ne bu klan? Ben anlamadım.
MeraklıO-O Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 32 14 Nisan 2020 #8 evet bir krallığa yemin ettim Zaten çözdüm olayı
mertcantskn083 Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #9 MeraklıO-O dedi: evet bir krallığa yemin ettim Zaten çözdüm olayı Genişletmek için tıkla... nasıl çözdün yardımcı olurmusun?
MeraklıO-O dedi: evet bir krallığa yemin ettim Zaten çözdüm olayı Genişletmek için tıkla... nasıl çözdün yardımcı olurmusun?