Ahmet Karaca Kilopat Katılım 15 Ekim 2012 Mesajlar 710 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #1 İyi akşamlar; anneme cep telefonu almayı düşünüyorum. Aklımda şu Torch A2 Büyük Tuşlu Cep Telefonu Fiyatı - Taksit Seçenekleri model var. Görüldüğü gibi fazla tuşlu telefon tercihimdir. Annem, telefonu sadece aramalara yanıt vermek için kullanacak, yani telefon kullanmasını pek bilmiyor. Önerileriniz bu çerçevede olur sevinirim. Herkese teşekkür ederim. Ne kadar bütçe ayıracağımı bilmiyorum. Uzun süre kullanacağı bir telefon olsun. Şarj konusunda sıkıntı çıkarmasın.
İyi akşamlar; anneme cep telefonu almayı düşünüyorum. Aklımda şu Torch A2 Büyük Tuşlu Cep Telefonu Fiyatı - Taksit Seçenekleri model var. Görüldüğü gibi fazla tuşlu telefon tercihimdir. Annem, telefonu sadece aramalara yanıt vermek için kullanacak, yani telefon kullanmasını pek bilmiyor. Önerileriniz bu çerçevede olur sevinirim. Herkese teşekkür ederim. Ne kadar bütçe ayıracağımı bilmiyorum. Uzun süre kullanacağı bir telefon olsun. Şarj konusunda sıkıntı çıkarmasın.
Sharpei Avcısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 1.863 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #2 150TL civarı olursa yeni Nokia 3310 alınabilir. Öbür türlü bu güzel.