Klasik gitar ve Akustik gitar farkı

Yeterli tecrübeye ve birikime ulaştığınızda geri döner yazdıklarınızı okursunuz o zaman anlarsınız... Bu sürede çalışmaya devam.

Temel fark tellerde. Klasik gitarın teli naylondur, akustik gitarın teli çeliktir. Klasik gitar daha yumuşak, telleri gergin değil, bare basmak daha kolaydır. Akustik gitarın teli daha gergin, telleri daha serttir. Akustikte daha fazla güç uygulamanız gerekir. Ses olarak da bayağı fark vardır.

Efendim benim yanlış dediğim kısmı tamamı değil klasikte pena kullanılmaz akustikte ise klasik çalınmaz kısmı yanlış anlaşılmış biraz afedersiniz.

Efendim benim yanlış dediğim kısmı tamamı değil klasikte pena kullanılmaz akustikte ise klasik çalınmaz kısmı yanlış anlaşılmış biraz afedersiniz.
İlk postta zaten bunlara değinmedim sadece arada temel olarak tel farkı var dedim ben. Pena kullanılmaz, onla o çalınmaz falan gibi konulara hiç girmedim.

İlk postta zaten bunlara değinmedim sadece arada temel olarak tel farkı var dedim ben. Pena kullanılmaz, onunla o çalınmaz falan gibi konulara hiç girmedim.

Ben yanlışlıkla başkasının mesajını görmüş olabilirim eğer yanlış söylemişsem özürdilerim.

İlk postta zaten bunlara değinmedim sadece arada temel olarak tel farkı var dedim ben. Pena kullanılmaz, onunla o çalınmaz falan gibi konulara hiç girmedim.

Benim hatam.

Son düzenleme:
Yeterli tecrübeye ve birikime ulaştığınızda geri döner yazdıklarınızı okursunuz o zaman anlarsınız... Bu sürede çalışmaya devam.

Birkaç farklı gitar forumunda yorumlarınıza denk geldim, üzerinden 2 yıl geçmiş olsa da sizlere tek tavsiyem: Ne kadar bilgili veya tecrübeli olursanız olun, hiçbir zaman kendinizi kandırmayın. Karşı tarafın yazdığını hiçbir şekilde okuyup düşünüp tartmıyorsunuz. Kendi bildiğinizin doğru olduğunu düşünüyorsunuz ancak yanlışsınız. Akustik, klasik, elektrogitar veya herhangi bir enstrüman olsun hiç fark etmez isteyen istediği şeyi istediği şekilde çalar. Beğenen olur, beğenmeyen olur ancak o bunda çalınmaz şu şöyle çalınmaz diye bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum sana "-Herkesin hayatına hiç kimse karışamaz"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sizlere tek tavsiyem: Ne kadar bilgili veya tecrübeli olursanız olun, hiçbir zaman kendinizi kandırmayın.
Kendi bildiğinizin doğru olduğunu düşünüyorsunuz ancak yanlışsınız. Akustik, klasik, elektrogitar veya herhangi bir enstrüman olsun hiç fark etmez isteyen istediği şeyi istediği şekilde çalar.
tavsiye verenin tavsiyesinin kayda alınıp alınmaması için; tavsiye verdiği konuda kim olduğuna, neler yaptığına ve konuya ilişkisine bakılır. Diğer türlü gülünür geçilir... Benim hayatım, senin yaşının iki katına yakın süresi; müzik, eğitimler, enstrüman ve ekipmanlar ile geçti. Dilersen profilimden bilgi alabilirsin.

Ultrason için hastahaneye giderken aracına bindiğim taksici bana, varis tedavisi için önerilerde bulunmuştu. "- O ameliyatlık bir şey değil; Sülük yapıştır abi, geçer..." Doktoru mu dinliyecez? Bak taksici daha hakim konuya... Gülüp geçmiştim.

Sizin yazdıklarınından konu ile pek ilgili olmadığınız sadece fikir sahibi olduğunuz, belki de benseri kişilerin fikirlerini benimseyerek hareket ettiğiniz gayet net anlaşılıyor. Çünkü yeterli seviyede gitar çalan biri, gitar türleri ve çalım sitilleri / tarzları arasındaki farkı bilir. Bunu tartışmak bile komiktir.

Ama denemek istersen buyur; Klasik yerine Akustik gitarda, çelik teller ile flemenko çal. Parmakların kanadığında anlarsın; Yanlış mıymış? Doğru muymuş?...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…