Klasik gitardan elektrogitar sesi almak

kayra54325

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda bir klasik gitar almıştım. Bu gitardan elektro sesi çıkarmak istiyorum. Bilgisayar ve kulaklığım var. Ekstra olarak herhangi bir program kullanarak elimdeki klasik gitardan elektrogitar sesi almam mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Eğer mikrofonlayıp sese gain basarsanız büyük ihtimalle devamlı bir feedback elde edersiniz. Elektrogitar sesini elektrogitar çıkarır.

Feedback almamda sorun yok nasıl gain basabileceğimi anlatır mısın?

Feedback almamda sorun yok nasıl gain basabileceğimi anlatır mısın?

Sorun olmadığından emin misiniz? Ayrıca gain verseniz bile bir elektrogitar sesi vermeyecektir. Ama madem bu kadar ısrarcısınız şu konuyu okuyun Makale/Tutorial - Ücretsiz Amfi Simülasyonları, Efektler, IR'lar ve Sair sonra buradan seçtiğiniz bir plugin yardımı ile ses gain verin (neurontube önerimdir) sonrası zaten feedback, iğrenç bir gürültü. Tabii bir de bütün bunlar için bir ses kartı gerekli. En nihayetinde size önerim onun bir klasik gitar olduğunu kabullenip elektrogitar sesi beklememenizdir.

Teşekkürler klasik gitarı satıp elektro almaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…