imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 30 Temmuz 2024 #1 Köprüyü takarken biraz boşluk oldu. Herhangi bir sorun yaratır mı?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.386 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 30 Temmuz 2024 #2 Hayır yaratmaz. Bu arada gitar ın çok kalitesiz olduğu belli. Fretleri çakıp klavyeyi boyamışlar. Klavye neden boyanır ki?
Hayır yaratmaz. Bu arada gitar ın çok kalitesiz olduğu belli. Fretleri çakıp klavyeyi boyamışlar. Klavye neden boyanır ki?
imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 30 Temmuz 2024 #3 Single_factor dedi: Hayır yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Entonasyon sorunu, cızırtı vs. yapmaz yani değil mi?
Single_factor dedi: Hayır yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Entonasyon sorunu, cızırtı vs. yapmaz yani değil mi?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.386 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 30 Temmuz 2024 #4 imam efendi bayıldı dedi: Entonasyon sorunu, cızırtı vs. yapmaz yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Entonastonun üst eşik ile ilgili bir şey değildir. Ayrıca klasik gitarlarda entonasyon mevcut değildir. Çünkü köprü hareketsiz. İkinci olarak; Gitarınız kalitenin en dibi. Her türlü sorun yaşamanız olası. Telleri takın öyle bakalım.
imam efendi bayıldı dedi: Entonasyon sorunu, cızırtı vs. yapmaz yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Entonastonun üst eşik ile ilgili bir şey değildir. Ayrıca klasik gitarlarda entonasyon mevcut değildir. Çünkü köprü hareketsiz. İkinci olarak; Gitarınız kalitenin en dibi. Her türlü sorun yaşamanız olası. Telleri takın öyle bakalım.
imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 30 Temmuz 2024 #5 Single_factor dedi: Entonastonun üst eşik ile ilgili bir şey değildir. Ayrıca klasik gitarlarda entonasyon mevcut değildir. Çünkü köprü hareketsiz. İkinci olarak; gitarınız kalitenin en dibi. Her türlü sorun yaşamanız olası. Telleri takın öyle bakalım. Genişletmek için tıkla... Gitarı ucuza aldım fakat, şu ana kadar herhangi bir sorunu olmadı. Ya da ben kaliteli gitarın sesini bilmediğim için öyle düşünüyorum. Single_factor dedi: Entonastonun üst eşik ile ilgili bir şey değildir. Ayrıca klasik gitarlarda entonasyon mevcut değildir. Çünkü köprü hareketsiz. İkinci olarak; gitarınız kalitenin en dibi. Her türlü sorun yaşamanız olası. Telleri takın öyle bakalım. Genişletmek için tıkla... Kanka telleri taktım cızırtı olmaya başladı, hem de bayağı cızırtı oluyor. Teller bugün geldiği için olamaz değil mi? Son düzenleme: 30 Temmuz 2024
Single_factor dedi: Entonastonun üst eşik ile ilgili bir şey değildir. Ayrıca klasik gitarlarda entonasyon mevcut değildir. Çünkü köprü hareketsiz. İkinci olarak; gitarınız kalitenin en dibi. Her türlü sorun yaşamanız olası. Telleri takın öyle bakalım. Genişletmek için tıkla... Gitarı ucuza aldım fakat, şu ana kadar herhangi bir sorunu olmadı. Ya da ben kaliteli gitarın sesini bilmediğim için öyle düşünüyorum. Single_factor dedi: Entonastonun üst eşik ile ilgili bir şey değildir. Ayrıca klasik gitarlarda entonasyon mevcut değildir. Çünkü köprü hareketsiz. İkinci olarak; gitarınız kalitenin en dibi. Her türlü sorun yaşamanız olası. Telleri takın öyle bakalım. Genişletmek için tıkla... Kanka telleri taktım cızırtı olmaya başladı, hem de bayağı cızırtı oluyor. Teller bugün geldiği için olamaz değil mi?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.386 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 30 Temmuz 2024 #6 imam efendi bayıldı dedi: Kanka telleri taktım cızırtı olmaya başladı, hem de bayağı cızırtı oluyor. Teller bugün geldiği için olamaz değil mi? Genişletmek için tıkla... 46 yaşında kankan olabilmek için fazla büyüğüm. Cızırtının tanımınıyapabilmek için video paylaşın. Bu şekilde ne olduğunu anlayamayız.
imam efendi bayıldı dedi: Kanka telleri taktım cızırtı olmaya başladı, hem de bayağı cızırtı oluyor. Teller bugün geldiği için olamaz değil mi? Genişletmek için tıkla... 46 yaşında kankan olabilmek için fazla büyüğüm. Cızırtının tanımınıyapabilmek için video paylaşın. Bu şekilde ne olduğunu anlayamayız.
imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 30 Temmuz 2024 #7 Single_factor dedi: 46 yaşında kankan olabilmek için fazla büyüğüm. Cızırtının tanımınıyapabilmek için video paylaşın. Bu şekilde ne olduğunu anlayamayız. Genişletmek için tıkla... Saygısızlığımdan ötürü kusura bakma dayı. Bende ses kaydı var nasıl atabilirim?
Single_factor dedi: 46 yaşında kankan olabilmek için fazla büyüğüm. Cızırtının tanımınıyapabilmek için video paylaşın. Bu şekilde ne olduğunu anlayamayız. Genişletmek için tıkla... Saygısızlığımdan ötürü kusura bakma dayı. Bende ses kaydı var nasıl atabilirim?