Klasik gitarın üst köprüsü sorun yaratır mı?

Köprüyü takarken biraz boşluk oldu. Herhangi bir sorun yaratır mı?

d0fd3add-a445-410f-86e7-1ea1e7682407.jpg

Entonasyon sorunu, cızırtı vs. yapmaz yani değil mi?
Entonastonun üst eşik ile ilgili bir şey değildir. Ayrıca klasik gitarlarda entonasyon mevcut değildir. Çünkü köprü hareketsiz.

İkinci olarak; Gitarınız kalitenin en dibi. Her türlü sorun yaşamanız olası. Telleri takın öyle bakalım.

Entonastonun üst eşik ile ilgili bir şey değildir. Ayrıca klasik gitarlarda entonasyon mevcut değildir. Çünkü köprü hareketsiz.

İkinci olarak; gitarınız kalitenin en dibi. Her türlü sorun yaşamanız olası. Telleri takın öyle bakalım.

Gitarı ucuza aldım fakat, şu ana kadar herhangi bir sorunu olmadı. Ya da ben kaliteli gitarın sesini bilmediğim için öyle düşünüyorum.

İkinci olarak; gitarınız kalitenin en dibi. Her türlü sorun yaşamanız olası. Telleri takın öyle bakalım.

Kanka telleri taktım cızırtı olmaya başladı, hem de bayağı cızırtı oluyor. Teller bugün geldiği için olamaz değil mi?

Son düzenleme:
Kanka telleri taktım cızırtı olmaya başladı, hem de bayağı cızırtı oluyor. Teller bugün geldiği için olamaz değil mi?
46 yaşında kankan olabilmek için fazla büyüğüm.

Cızırtının tanımınıyapabilmek için video paylaşın. Bu şekilde ne olduğunu anlayamayız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı