Klasör görünüm boyutu ayarlarının kaydolmaması sorunu

AyazFurkan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba technopat. Bu aralar yaşadığım sorunu sizlere danışmak istedim. Mesela ben bir klasöre girip görünüm ayarını Büyük simgeler yapıyorum. O klasörü kapatıp tekrar girince klasör eski hali yani küçük simgeler oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Teşekkürler...

Ayarları yapınca:

Çıkıp girince:

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Herhangi bir klasörde görünüm sekmesinden Gizli Öğeleri göstermeyi aç.
  2. C:\Users\[Kullanıcı Adı]\AppData\Local\Microsoft\Windows\Explorer konumuna git.
  3. iconcache ile başlayan bütün dosyaları seç ve Shift + Delete ile sil.

Recep abicim şu işlemi resim yada uygulamalı bir şekilde gösterebilir misin? Bu sorun gerçekten çok uzadı bir yardım et dediğini yapmadım.

Bu büyük ihtimal Advanced System Care kullandıktan sonra olmuştur. Aynı sorun bizim evdeki masaüstü bilgisayarda da olmuştu. Yeni PC aldım ve ASC'yi yüklemeyeceğim. Çok sıkıntı çıkarıyor. Recep ve Murat abi çözümü söylemiş onu yaptıktan sonra olmaz diye düşünüyorum. Ben gidip bu çözümü masaüstü bilgisayara yapayım.

Acs'yi indirdim bütün tikleri işaretledim o günden sonra pc'yi mağaza uygulamaları mağazayı filan her şeyi bozdu Acs kullanmayın sakın :/

Acs'yi indirdim bütün tikleri işaretledim o günden sonra pc'yi mağaza uygulamaları mağazayı filan her şeyi bozdu Acs kullanmayın sakın :/
Kaç senedir söylüyoruz ama dinleyen mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…