L lastottoman Hectopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2016 #1 Öncelikle iyi günler Sorunum şu klasör içerisinde klasör açılıyor ve bunu çözemedim bir kaç forumda formatla yapılacağını söylüyolar ama bunun formatsız bi çözümü varmıdır ? Konu yanlış yere açmış olabilirim bundan dolayı özür diliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2016
Öncelikle iyi günler Sorunum şu klasör içerisinde klasör açılıyor ve bunu çözemedim bir kaç forumda formatla yapılacağını söylüyolar ama bunun formatsız bi çözümü varmıdır ? Konu yanlış yere açmış olabilirim bundan dolayı özür diliyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 5 Şubat 2016 #2 Virüs bulaşmış. Windows 7 kullanmaya devam ederek daha çok virüs bulaştıracaksınız ki biz buna teknik destek vermiyoruz mis gibi Windwos 10 varken: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal
Virüs bulaşmış. Windows 7 kullanmaya devam ederek daha çok virüs bulaştıracaksınız ki biz buna teknik destek vermiyoruz mis gibi Windwos 10 varken: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal