H HyperGF Kilopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #1 Eki Görüntüle 1597781 Görev yöneticisinde ve kaynak izleyicisinde program gözükmüyor. Yeniden başlatıp denedim, yine de programı silemiyorum. Nasıl silebilirim?
Eki Görüntüle 1597781 Görev yöneticisinde ve kaynak izleyicisinde program gözükmüyor. Yeniden başlatıp denedim, yine de programı silemiyorum. Nasıl silebilirim?
Çözüm H H HyperGF 9 Aralık 2022 totoca. dedi: Görev yöneticisinde başlangıç uygulamaları kısmında gözüküyorsa programı devre dışı bırakmayı deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Güvenli mod üzerinden silmeyi denedim oldu teşekkürler
totoca. dedi: Görev yöneticisinde başlangıç uygulamaları kısmında gözüküyorsa programı devre dışı bırakmayı deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Güvenli mod üzerinden silmeyi denedim oldu teşekkürler
totoca. Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 312 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Dell Inspiron 15 7577-0074 Nvidia GTX 1050Ti Intel Core i7-7700HQ 8GB RAM 1TB HDD + 128GB SSD Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #2 Görev yöneticisinde başlangıç uygulamaları kısmında gözüküyorsa programı devre dışı bırakmayı deneyebilir misin? Artı 0 Eksi
Görev yöneticisinde başlangıç uygulamaları kısmında gözüküyorsa programı devre dışı bırakmayı deneyebilir misin?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 9 Aralık 2022 #3 Fotograf gozukmuyor. Artı 0 Eksi
KS KS H HyperGF Kilopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #4 totoca. dedi: Görev yöneticisinde başlangıç uygulamaları kısmında gözüküyorsa programı devre dışı bırakmayı deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Güvenli mod üzerinden silmeyi denedim oldu teşekkürler Artı 0 Eksi Çözüm
totoca. dedi: Görev yöneticisinde başlangıç uygulamaları kısmında gözüküyorsa programı devre dışı bırakmayı deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Güvenli mod üzerinden silmeyi denedim oldu teşekkürler