A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 15 Haziran 2022 #1 Selam bir klasörüm var ve ben bu klasörü her açtığımda şifre istemesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Selam bir klasörüm var ve ben bu klasörü her açtığımda şifre istemesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Çözüm S S simdigeldim 15 Haziran 2022 Ablaci dedi: Tamam indirdim şimdi nasıl şifre ekliycem. Genişletmek için tıkla... Gösteriyorum:
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #2 Winrar ile yapabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 15 Haziran 2022 #3 Paveloyd dedi: WinRAR ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... WinRAR olmadan nasıl yaparım? Artı 0 Eksi
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 15 Haziran 2022 #4 Tam hatırlamıyorum ama sağ tık yapıp arşive ekle deyip şifre ekleyebiliyorsun diye biliyorum. Yanlış da olabilir. Winrar ile. Ablaci dedi: WinRAR olmadan nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Winrar neden yok ki? Neredeyse her bilgisayarda olması gereken önemli bir araç. Zaten bir kaç mb. Artı 0 Eksi
Tam hatırlamıyorum ama sağ tık yapıp arşive ekle deyip şifre ekleyebiliyorsun diye biliyorum. Yanlış da olabilir. Winrar ile. Ablaci dedi: WinRAR olmadan nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Winrar neden yok ki? Neredeyse her bilgisayarda olması gereken önemli bir araç. Zaten bir kaç mb.
KS KS A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 15 Haziran 2022 #5 Silinen üye dedi: Tam hatırlamıyorum ama sağ tık yapıp arşive ekle deyip şifre ekleyebiliyorsun diye biliyorum. Yanlış da olabilir. WinRAR ile. WinRAR neden yok ki? Neredeyse her bilgisayarda olması gereken önemli bir araç. Zaten birkaç MB. Genişletmek için tıkla... Tamam indirdim şimdi nasıl şifre ekliycem. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Tam hatırlamıyorum ama sağ tık yapıp arşive ekle deyip şifre ekleyebiliyorsun diye biliyorum. Yanlış da olabilir. WinRAR ile. WinRAR neden yok ki? Neredeyse her bilgisayarda olması gereken önemli bir araç. Zaten birkaç MB. Genişletmek için tıkla... Tamam indirdim şimdi nasıl şifre ekliycem.
S simdigeldim Picopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 311 Çözümler 4 15 Haziran 2022 #6 Ablaci dedi: Tamam indirdim şimdi nasıl şifre ekliycem. Genişletmek için tıkla... Gösteriyorum: Artı 0 Eksi Çözüm