Tugay Sokmen Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #1 Yeni klasör oluşturamıyorum. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (46).png 770,7 KB · Görüntüleme: 75
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 22 Ekim 2020 #2 Eksik dosya onarımı yapın ayrıca Windows Update çalıştırın. Artı 0 Eksi
KS KS Tugay Sokmen Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #3 Trieetz dedi: Eksik dosya onarımı yapın ayrıca Windows Update çalıştırın. Genişletmek için tıkla... yaptım gene olmuyor Artı 0 Eksi
Trieetz dedi: Eksik dosya onarımı yapın ayrıca Windows Update çalıştırın. Genişletmek için tıkla... yaptım gene olmuyor
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 22 Ekim 2020 #4 Malwarebytes ile tam tarama yapar mısın eksik dosya onarma ile de sorunun çözülmediyse büyük ihtimal virüs var sistemde. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Artı 0 Eksi
Malwarebytes ile tam tarama yapar mısın eksik dosya onarma ile de sorunun çözülmediyse büyük ihtimal virüs var sistemde. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com
KS KS Tugay Sokmen Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #5 Trieetz dedi: Malwarebytes ile tam tarama yapar mısın eksik dosya onarma ile de sorunun çözülmediyse büyük ihtimal virüs var sistemde. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Genişletmek için tıkla... deneyeceğim Artı 0 Eksi
Trieetz dedi: Malwarebytes ile tam tarama yapar mısın eksik dosya onarma ile de sorunun çözülmediyse büyük ihtimal virüs var sistemde. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Genişletmek için tıkla... deneyeceğim
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 22 Ekim 2020 #6 Sonuçları paylaşın denedikten sonra. Artı 0 Eksi
KS KS Tugay Sokmen Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #7 Trieetz dedi: Sonuçları paylaşın denedikten sonra. Genişletmek için tıkla... tamam Artı 0 Eksi
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 22 Ekim 2020 #8 Dostum bu mesajımdan sonra sadece sonuçları yaz sonuncu mesajı sen yazınca bildirim gelmiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Tugay Sokmen Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #9 Tugay Sokmen dedi: tamam Genişletmek için tıkla... 360 total eset gibi başka programlar olurmu Artı 0 Eksi
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 22 Ekim 2020 #10 Tugay Sokmen dedi: 360 Total ESET gibi başka programlar olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır dostum bilerek Malwarebytes önerdim daha kaliteli diye. Artı 0 Eksi
Tugay Sokmen dedi: 360 Total ESET gibi başka programlar olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır dostum bilerek Malwarebytes önerdim daha kaliteli diye.