Klasör simgesinde içindeki dosyalar yenilenmeden gözükmüyor

Gamer18

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda Windows 10 kullanmaktayım bir sorun ile karşılaştım masaüstünde herhangi bir Fotoğrafı bir klasöre attığım da yenile demeden klasör simgesinde gözükmüyor her klasör de aynı sıkıntı mevcut.
Klasör içine fotoğraf attığımda yenile demeden önce bu şekilde gösteriyor.

dosya.png

Yenile dedikten sonra da bu şekilde gösteriyor.

Ekran Alıntısı.PNG

(İstediğim şekil bu şekilde tam)

Nasıl çözüme kavuşturabilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda Windows 10 kullanmaktayım bir sorun ile karşılaştım masaüstünde herhangi bir Fotoğrafı bir klasöre attığım da yenile demeden klasör simgesinde gözükmüyor her klasör de aynı sıkıntı mevcut.
Klasör içine fotoğraf attığımda yenile demeden önce bu şekilde gösteriyor.

Eki Görüntüle 2492352

Yenile dedikten sonra da bu şekilde gösteriyor.

Eki Görüntüle 2492353

(İstediğim şekil bu şekilde tam)

Nasıl çözüme kavuşturabilirim acaba?
Klasörleri önünüze listelerken o an ilgili görsel klasörde olmadığından boş klasör ikonu oluyor. Siz görseli ekledikten sonra yenileme işlemi gerçekleşmediğinden ikonun değişmemesi gayet normal bir şey.

Klasörleri önünüze listelerken o an ilgili görsel klasörde olmadığından boş klasör ikonu oluyor. Siz görseli ekledikten sonra yenileme işlemi gerçekleşmediğinden ikonun değişmemesi gayet normal bir şey.
Önceden oluyordu. Alakası yok ama formattan sonra böyle oldu.

Format atmamla bir ilgisi var mıdır?

Son düzenleme:
Peki sizin bilgisayarınızda aynı şekilde mi, klasörler yenile demeden gösterilmiyor mu?
Evet. Yanlış hatırlamıyorsam hep böyleydi.
Şimdi explorer'ın ayarlarına baktım da böyle bir ayar bulamadım. Sistem ayarlarında da bulamadım.

Şimdi Explorer'ın ayarlarına baktım da böyle bir ayar bulamadım. Sistem ayarlarında da bulamadım.

O zaman normal bir durum.

Şimdi Explorer'ın ayarlarına baktım da böyle bir ayar bulamadım. Sistem ayarlarında da bulamadım.

Explorer sildim ben tamamen PC'den.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı