Çözüldü Klasörde nasıl izin nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Omer5051

Hectopat
D diskindeki eski Windows'u silmek için trustedınstaller izni istiyordu, özelliklerden değiştirdim şimdi benim iznimi istiyor. Kendi kendime nasıl izin verebilirim?

Ekran Alıntısı.PNG

Çözüm
O klasörü normalde ayarlardan silebilirdiniz. Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma buraya geldiğinizde buradan silebilirsiniz.
Hocam ben sadece D diskindeki Windows' u silmek istiyorum.
Üstteki mesajı bir deneyin. Çözülmez ise yine bir şeyler bulmaya çalışırız.
@Xantern Hocam sadece D diskindeki Windows' u silmek istiyorum.

Sorun çözüldü yardımınız için teşekkür ederim. Gelişmiş seçeneklerde önünüze gelen izni tik yapın sonra dosyaları Windows klasörünün içinden teker teker silin.
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı1.PNG
Bunun için bir rehber hazırlamıştım. İşinizi görecektir.

D diskindeki eski Windows'u silmek için trustedınstaller izni istiyordu, özelliklerden değiştirdim şimdi benim iznimi istiyor. Kendi kendime nasıl izin verebilirim?

Eki Görüntüle 1383068
O klasörü normalde ayarlardan silebilirdiniz. Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma buraya geldiğinizde buradan silebilirsiniz.

Bunun için bir rehber hazırlamıştım. İşinizi görecektir.
@Xantern Hocam bende yaptıklarınızı yaptım şimdi kendimden izin istiyor, onu nasıl düzelteceğim?

Hocam ben sadece D diskindeki Windows' u silmek istiyorum.
Üstteki mesajı bir deneyin. Çözülmez ise yine bir şeyler bulmaya çalışırız.
@Xantern Hocam sadece D diskindeki Windows' u silmek istiyorum.

Sorun çözüldü yardımınız için teşekkür ederim. Gelişmiş seçeneklerde önünüze gelen izni tik yapın sonra dosyaları Windows klasörünün içinden teker teker silin.
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı1.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı