Hocam ben sadece D diskindeki Windows' u silmek istiyorum.O klasörü normalde ayarlardan silebilirdiniz. Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma buraya geldiğinizde buradan silebilirsiniz.
@Xantern Hocam sadece D diskindeki Windows' u silmek istiyorum.Üstteki mesajı bir deneyin. Çözülmez ise yine bir şeyler bulmaya çalışırız.
O klasörü normalde ayarlardan silebilirdiniz. Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma buraya geldiğinizde buradan silebilirsiniz.D diskindeki eski Windows'u silmek için trustedınstaller izni istiyordu, özelliklerden değiştirdim şimdi benim iznimi istiyor. Kendi kendime nasıl izin verebilirim?
Eki Görüntüle 1383068
@Xantern Hocam bende yaptıklarınızı yaptım şimdi kendimden izin istiyor, onu nasıl düzelteceğim?Bunun için bir rehber hazırlamıştım. İşinizi görecektir.
Rehber: WindowsApps klasörüne girme
Forza Horizon 5 oyununu yüklerken veya silerken çoğu kullanıcı sorun yaşıyor. Oyunu sildikten sonra hala diskte yer kaplayabiliyor, veya oyunu hiç indiremiyoruz. Bunları çözebilmek için WindowsApps klasörünün izinlerini üzerimize almamız gerekiyor. Forza Horizon 5'in çıkışından bu yana sorun...www.technopat.net
@Xantern Hocam bende yaptıklarınızı yaptım şimdi kendimden izin istiyor, onu nasıl düzelteceğim?
Hocam ben sadece D diskindeki Windows' u silmek istiyorum.O klasörü normalde ayarlardan silebilirdiniz. Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma buraya geldiğinizde buradan silebilirsiniz.
@Xantern Hocam sadece D diskindeki Windows' u silmek istiyorum.Üstteki mesajı bir deneyin. Çözülmez ise yine bir şeyler bulmaya çalışırız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.