Çözüldü Klasörde nasıl izin nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Omer5051

Hectopat
D diskindeki eski Windows'u silmek için trustedınstaller izni istiyordu, özelliklerden değiştirdim şimdi benim iznimi istiyor. Kendi kendime nasıl izin verebilirim?

Çözüm
O klasörü normalde ayarlardan silebilirdiniz. Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma buraya geldiğinizde buradan silebilirsiniz.
Hocam ben sadece D diskindeki Windows' u silmek istiyorum.
Üstteki mesajı bir deneyin. Çözülmez ise yine bir şeyler bulmaya çalışırız.
@Xantern Hocam sadece D diskindeki Windows' u silmek istiyorum.

Sorun çözüldü yardımınız için teşekkür ederim. Gelişmiş seçeneklerde önünüze gelen izni tik yapın sonra dosyaları Windows klasörünün içinden teker teker silin.
Bunun için bir rehber hazırlamıştım. İşinizi görecektir.

D diskindeki eski Windows'u silmek için trustedınstaller izni istiyordu, özelliklerden değiştirdim şimdi benim iznimi istiyor. Kendi kendime nasıl izin verebilirim?

Eki Görüntüle 1383068
O klasörü normalde ayarlardan silebilirdiniz. Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma buraya geldiğinizde buradan silebilirsiniz.

@Xantern Hocam bende yaptıklarınızı yaptım şimdi kendimden izin istiyor, onu nasıl düzelteceğim?

Hocam ben sadece D diskindeki Windows' u silmek istiyorum.
Üstteki mesajı bir deneyin. Çözülmez ise yine bir şeyler bulmaya çalışırız.
@Xantern Hocam sadece D diskindeki Windows' u silmek istiyorum.

Sorun çözüldü yardımınız için teşekkür ederim. Gelişmiş seçeneklerde önünüze gelen izni tik yapın sonra dosyaları Windows klasörünün içinden teker teker silin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…