ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Belirtim gibi ilk virüs girdi virüsü sildim ama klasöre erişim engellendi yazdı. Windows Defender der onu nasıl sileceğim? Dosya Ekleri IMG_20240627_190530_049.jpg 87,6 KB · Görüntüleme: 35 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024
Belirtim gibi ilk virüs girdi virüsü sildim ama klasöre erişim engellendi yazdı. Windows Defender der onu nasıl sileceğim?
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 27 Haziran 2024 #2 Çalıştırdığın exe belgelerine erişmeye çalışmış. Eylemler kısmından Engelle falan varsa onu seçebilirsin.
Çalıştırdığın exe belgelerine erişmeye çalışmış. Eylemler kısmından Engelle falan varsa onu seçebilirsin.
ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #3 505552 dedi: Çalıştırdığın EXE belgelerine erişmeye çalışmış. Eylemler kısmından engelle falan varsa onu seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocan engele cıkmıyor engelemis stn ben sadece gecmişten silmek istiyorum. 505552 dedi: Çalıştırdığın EXE belgelerine erişmeye çalışmış. Eylemler kısmından engelle falan varsa onu seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam silmek istiyorum nasıl silebilirim? Son düzenleme: 27 Haziran 2024
505552 dedi: Çalıştırdığın EXE belgelerine erişmeye çalışmış. Eylemler kısmından engelle falan varsa onu seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocan engele cıkmıyor engelemis stn ben sadece gecmişten silmek istiyorum. 505552 dedi: Çalıştırdığın EXE belgelerine erişmeye çalışmış. Eylemler kısmından engelle falan varsa onu seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam silmek istiyorum nasıl silebilirim?
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 27 Haziran 2024 #4 ibrahimsmaet dedi: Hocam silmek istiyorum nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... How to clear Windows Defender Protection History in Windows 11/10 There are 3 ways using which you can manually remove or delete Windows Defender Protection History - PowerShell, Event Viewer or Explorer. www-thewindowsclub-com.translate.goog Bu siteye bakabilirsin.
ibrahimsmaet dedi: Hocam silmek istiyorum nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... How to clear Windows Defender Protection History in Windows 11/10 There are 3 ways using which you can manually remove or delete Windows Defender Protection History - PowerShell, Event Viewer or Explorer. www-thewindowsclub-com.translate.goog Bu siteye bakabilirsin.
T teconost Picopat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #5 ibrahimsmaet dedi: Belirtim gibi ilk virüs girdi virüsü sildim ama klasöre erişim engellendi yazdı. Windows Defender der onu nasıl sileceğim? Eki Görüntüle 2234489 Genişletmek için tıkla... Klasorün yerini bulun ve bu videodan yararlanarak dosyayı silin. (İşe yarayabilir) Video
ibrahimsmaet dedi: Belirtim gibi ilk virüs girdi virüsü sildim ama klasöre erişim engellendi yazdı. Windows Defender der onu nasıl sileceğim? Eki Görüntüle 2234489 Genişletmek için tıkla... Klasorün yerini bulun ve bu videodan yararlanarak dosyayı silin. (İşe yarayabilir) Video
ibrahimsmaet Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #6 Not düzeltim. 505552 dedi: How to clear Windows Defender Protection History in Windows 11/10 There are 3 ways using which you can manually remove or delete Windows Defender Protection History - PowerShell, Event Viewer or Explorer. www-thewindowsclub-com.translate.goog Bu siteye bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam size teşekkür ederim faydanız dokundu dualarım sizinle.
Not düzeltim. 505552 dedi: How to clear Windows Defender Protection History in Windows 11/10 There are 3 ways using which you can manually remove or delete Windows Defender Protection History - PowerShell, Event Viewer or Explorer. www-thewindowsclub-com.translate.goog Bu siteye bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam size teşekkür ederim faydanız dokundu dualarım sizinle.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #7 Eğer içiniz rahat değilse Kaspersky veya Malwarebytes ile de tarama yapınız. (önerimdir)