Klasöre girerken "konum kullanılamıyor" hatası

Klasörü açmaya çalıştığımda böyle bir hata veriyor önceden 2 TB'lik HDD deydi ben SSD taşımak istedim hata oldu böyle kaldı ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskin harfi "F" olmuş galiba o diske bakmayı denediniz mi, dosyanın yolndaki "D" harfini dosyanın bulunduğu diskin şimdiki hali ile değiştirin.

O dosyanın kısayoluna sağ tık yapıp özellikler deyin. Orada dosyanın konumunun yazdığı bir textbox göreceksiniz orada yazan harfi değiştirin.

Anladığımız kadarı ile klasörü masaüstünüzdeki klasör kısayolunu kullanarak açmaya çalışıyorsunuz. Kısayolla değil orijinal klasöre gidin.
- Açmak istediğiniz klasörü F diskinde bulun. Klasöre sağ tıklayarak tekrar masaüstüne yeni kısayol oluşturabilirsiniz.

@ozguven_askim hocam ne yaptınız çözüldü mü sorununuz?

Hayır olmadı.

Girmek istediğim bu ama hala üstteki hatayı veriyor.

Dediğinizide yaptım.

Sıkıntı işte o dediğiniz disktende kayboldu.

Hocam işaretlediğiniz klasör, kısayol ve tahminen yolu bozulmuş. Diskinizde bu klasör hala duruyor mu?

Hocam diskinizi Recuva'ya da başka bir disk tarama uygulaması ile tarayıp dosyanın kurtarılabilir olup olmadığına bakın. Dosya aktarımı yaparken hata olup silinmiş olabilir. C diskinizde dosya duruyor mu önce onu kontrol edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…