İbrahim Macit Decapat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Merhabalar, önceden bu klasör arka plan renklerini alıp görünmezdi ama şimdi siyak klasör olarak görünüyor. Geri şeffaf rengine getiremiyorum, nasıl yapabilirim? Dosya Ekleri unknown.png 1,4 MB · Görüntüleme: 94 unknown (1).png 134,8 KB · Görüntüleme: 85
Merhabalar, önceden bu klasör arka plan renklerini alıp görünmezdi ama şimdi siyak klasör olarak görünüyor. Geri şeffaf rengine getiremiyorum, nasıl yapabilirim?
4 407204 Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 510 Çözümler 1 22 Mart 2021 #2 Sağ tık özellikler görünmez yap.
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #3 Oradaki yükleniyor simgesinden birini seç, onlar şeffaf.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 22 Mart 2021 #5 Arkadaşım ban yediği için ben cevap vereyim eskiden aynı simgeyi seçtiğimizde zaten görünmezdi ama şimdi simsiyah bir simge çıkıyor. 407204 dedi: Sağ tık özellikler görünmez yap. Genişletmek için tıkla... Görünmez seçeneği nerde? Vâreste Feylesof dedi: Oradaki yükleniyor simgesinden birini seç, onlar şeffaf. Genişletmek için tıkla...
Arkadaşım ban yediği için ben cevap vereyim eskiden aynı simgeyi seçtiğimizde zaten görünmezdi ama şimdi simsiyah bir simge çıkıyor. 407204 dedi: Sağ tık özellikler görünmez yap. Genişletmek için tıkla... Görünmez seçeneği nerde? Vâreste Feylesof dedi: Oradaki yükleniyor simgesinden birini seç, onlar şeffaf. Genişletmek için tıkla...
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 22 Mart 2021 #6 Klasörü gizli yaptıktan sonra yukarıda gizli klasörleri gösterme seçeneğini kapatırsan gizli olan dosyalar hiç görünmez.
Klasörü gizli yaptıktan sonra yukarıda gizli klasörleri gösterme seçeneğini kapatırsan gizli olan dosyalar hiç görünmez.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 22 Mart 2021 #7 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Klasörü gizli yaptıktan sonra yukarıda gizli klasörleri gösterme seçeneğini kapatırsan gizli olan dosyalar hiç görünmez. Genişletmek için tıkla... Galiba yanlış anladınız o dosya masaüstünde ki programları toplamak için bir klasör.
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Klasörü gizli yaptıktan sonra yukarıda gizli klasörleri gösterme seçeneğini kapatırsan gizli olan dosyalar hiç görünmez. Genişletmek için tıkla... Galiba yanlış anladınız o dosya masaüstünde ki programları toplamak için bir klasör.