Eforotti Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #11 Hyuuga Neji dedi: Bana şu padin güzel olduğunu savunmayın artık. Güzel değil. Çakma pad zaten. Genişletmek için tıkla... Peki aqua control 2 gerçekten çok iyise yurt dışında söyleyeyim. Amazon yaklaşık yurtdışında kaç güne getirir?
Hyuuga Neji dedi: Bana şu padin güzel olduğunu savunmayın artık. Güzel değil. Çakma pad zaten. Genişletmek için tıkla... Peki aqua control 2 gerçekten çok iyise yurt dışında söyleyeyim. Amazon yaklaşık yurtdışında kaç güne getirir?
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.792 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #12 Eforotti dedi: Benim de aklımda Aqua Control 2 vardı ama yirdışı satışı bulabildim sadece ): Genişletmek için tıkla... 2 hafta gibi bir sürede elime ulaştı ve Amazon üzerinden satın aldım. Açıkçası fiyatına göre çok iyi fazlasıyla memnunum tercih edebilirsin.
Eforotti dedi: Benim de aklımda Aqua Control 2 vardı ama yirdışı satışı bulabildim sadece ): Genişletmek için tıkla... 2 hafta gibi bir sürede elime ulaştı ve Amazon üzerinden satın aldım. Açıkçası fiyatına göre çok iyi fazlasıyla memnunum tercih edebilirsin.
Eforotti Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #13 Haluk Albayrak dedi: 2 hafta gibi bir sürede elime ulaştı ve Amazon üzerinden satın aldım. Açıkçası fiyatına göre çok iyi fazlasıyla memnunum tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz? Sizce rekabete dayalı fls oyunları için nasıldır? Fps oyunu yazacaktım yanlış yazmışım (; Eforotti dedi: Link atabilir misiniz? Sizce rekabete dayalı fls oyunları için nasıldır? Genişletmek için tıkla...
Haluk Albayrak dedi: 2 hafta gibi bir sürede elime ulaştı ve Amazon üzerinden satın aldım. Açıkçası fiyatına göre çok iyi fazlasıyla memnunum tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz? Sizce rekabete dayalı fls oyunları için nasıldır? Fps oyunu yazacaktım yanlış yazmışım (; Eforotti dedi: Link atabilir misiniz? Sizce rekabete dayalı fls oyunları için nasıldır? Genişletmek için tıkla...
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #14 Amazon.com.tr Desenlisi de bulunmakta.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.792 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #15 Eforotti dedi: Link atabilir misiniz? Sizce rekabete dayalı fls oyunları için nasıldır? FPS oyunu yazacaktım yanlış yazmışım (; Genişletmek için tıkla... Hem Control hem Speed yani her şeyde kullanabilirsin. Arkadaş paylaştı linki.
Eforotti dedi: Link atabilir misiniz? Sizce rekabete dayalı fls oyunları için nasıldır? FPS oyunu yazacaktım yanlış yazmışım (; Genişletmek için tıkla... Hem Control hem Speed yani her şeyde kullanabilirsin. Arkadaş paylaştı linki.
Eforotti Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #16 Hyuuga Neji dedi: Amazon.com.tr Desenlisi de bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Desenleri bu mu? Desenlisi Haluk Albayrak dedi: Hem Control hem Speed yani her şeyde kullanabilirsin. Arkadaş paylaştı linki. Genişletmek için tıkla... Peki gümrük vergisiyle uğraşıyor musunuz?
Hyuuga Neji dedi: Amazon.com.tr Desenlisi de bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Desenleri bu mu? Desenlisi Haluk Albayrak dedi: Hem Control hem Speed yani her şeyde kullanabilirsin. Arkadaş paylaştı linki. Genişletmek için tıkla... Peki gümrük vergisiyle uğraşıyor musunuz?
alpyigit1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 556 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X Asus RTX 3060 TI TUF Gaming OC Asus TUF GAMING B550-PLUS G.Skill Trident Z Neo RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 Cooler Master MWE 750W 80+ Bronze Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 Cooler Master Masterbox TD500 Samsung 500GB 980 NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #17 Klasse longtengi kendim kullanıyorum yaklaşık 7 aydır. Kötü diyenler neye dayanarak konuşuyor anlamadım çok iyi bir pad.
Klasse longtengi kendim kullanıyorum yaklaşık 7 aydır. Kötü diyenler neye dayanarak konuşuyor anlamadım çok iyi bir pad.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.792 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #18 Eforotti dedi: Peki gümrük vergisiyle uğraşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır gümrük vergisi ile uğraşmıyosun. Hepsi fiyata dahil.
Eforotti dedi: Peki gümrük vergisiyle uğraşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır gümrük vergisi ile uğraşmıyosun. Hepsi fiyata dahil.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #19 alpyigit1 dedi: Klasse longtengi kendim kullanıyorum yaklaşık 7 aydır. Kötü diyenler neye dayanarak konuşuyor anlamadım çok iyi bir pad. Genişletmek için tıkla... Berbat bir pad. 600 TL'ye çok daha iyi alternatifler var. Yüzeyi berbat. Çakma. Yarı fiyatına çok daha iyi padler var.
alpyigit1 dedi: Klasse longtengi kendim kullanıyorum yaklaşık 7 aydır. Kötü diyenler neye dayanarak konuşuyor anlamadım çok iyi bir pad. Genişletmek için tıkla... Berbat bir pad. 600 TL'ye çok daha iyi alternatifler var. Yüzeyi berbat. Çakma. Yarı fiyatına çok daha iyi padler var.
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.785 7 Ekim 2023 #20 @Hyuuga Neji Wraith Blade X Semi-hard ve Aqua Control 2 arasında kaldım. 1000 TL'ye kadar başka alternatif yok zaten. hangisini önerirsin?
@Hyuuga Neji Wraith Blade X Semi-hard ve Aqua Control 2 arasında kaldım. 1000 TL'ye kadar başka alternatif yok zaten. hangisini önerirsin?