Eforotti Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #21 jackarmis dedi: @Hyuuga Neji Wraith Blade X Semi-hard ve Aqua Control 2 arasında kaldım. 1000 TL'ye kadar başka alternatif yok zaten. hangisini önerirsin? Genişletmek için tıkla... Ben aqua control 2 aldım aşırı memnunum öneririm.
jackarmis dedi: @Hyuuga Neji Wraith Blade X Semi-hard ve Aqua Control 2 arasında kaldım. 1000 TL'ye kadar başka alternatif yok zaten. hangisini önerirsin? Genişletmek için tıkla... Ben aqua control 2 aldım aşırı memnunum öneririm.
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.785 8 Ekim 2023 #22 Eforotti dedi: Ben aqua control 2 aldım aşırı memnunum öneririm. Genişletmek için tıkla... Hangi boyut ve hangi rengini aldınız?
Eforotti dedi: Ben aqua control 2 aldım aşırı memnunum öneririm. Genişletmek için tıkla... Hangi boyut ve hangi rengini aldınız?
Eforotti Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #23 jackarmis dedi: Hangi boyut ve hangi rengini aldınız? Genişletmek için tıkla... X-Raypad Aqua Control 2 AC2 Oyun Mouse Pad, Mükemmel Hız ve Kontrol Özelliğine Sahip Ultra Yüksek Hassasiyetli Mouse Pad, Tutarlı X ve Y Kayma, Düşük DPI Gereksinimli Fps Oyuncular için Tasarlandı Amazon.com.tr
jackarmis dedi: Hangi boyut ve hangi rengini aldınız? Genişletmek için tıkla... X-Raypad Aqua Control 2 AC2 Oyun Mouse Pad, Mükemmel Hız ve Kontrol Özelliğine Sahip Ultra Yüksek Hassasiyetli Mouse Pad, Tutarlı X ve Y Kayma, Düşük DPI Gereksinimli Fps Oyuncular için Tasarlandı Amazon.com.tr