ReVeNgE17 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #11 3522 dedi: Klasse longteng kaliteli bir ürün lakin yüzeyi sert olduğu için, özellikle FPS oynayanlar memnun değil. İnsanların elleri tahriş oluyor. Ben FPS oynamadığım için memnunum. QCK Edge bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Longteng tiger aldım ama dediniz sorunu yaşıyacamı düşünmüyorum. Gelince fikrimden bahsederim.
3522 dedi: Klasse longteng kaliteli bir ürün lakin yüzeyi sert olduğu için, özellikle FPS oynayanlar memnun değil. İnsanların elleri tahriş oluyor. Ben FPS oynamadığım için memnunum. QCK Edge bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Longteng tiger aldım ama dediniz sorunu yaşıyacamı düşünmüyorum. Gelince fikrimden bahsederim.
L legolasea Megapat Katılım 5 Aralık 2012 Mesajlar 51 22 Aralık 2023 #12 ReVeNgE17 dedi: Longteng tiger aldım ama dediniz sorunu yaşıyacamı düşünmüyorum. Gelince fikrimden bahsederim. Genişletmek için tıkla... Nedir hocam durum
ReVeNgE17 dedi: Longteng tiger aldım ama dediniz sorunu yaşıyacamı düşünmüyorum. Gelince fikrimden bahsederim. Genişletmek için tıkla... Nedir hocam durum
ReVeNgE17 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #13 legolasea dedi: Nedir hocam durum. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi kolumu falan da acıtmadı. Şu anlık bir poblem görmedim.
legolasea dedi: Nedir hocam durum. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi kolumu falan da acıtmadı. Şu anlık bir poblem görmedim.
ForrANZA Kilopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 107 5 Şubat 2024 #14 ReVeNgE17 dedi: Gayet iyi kolumu falan da acıtmadı. Şu anlık bir poblem görmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam almayı düşünüyorum memnun musunuz boyutu yeterli mi sizce ?
ReVeNgE17 dedi: Gayet iyi kolumu falan da acıtmadı. Şu anlık bir poblem görmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam almayı düşünüyorum memnun musunuz boyutu yeterli mi sizce ?
ReVeNgE17 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #15 ForrANZA dedi: Hocam almayı düşünüyorum memnun musunuz boyutu yeterli mi sizce? Genişletmek için tıkla... 70x30'luk bir mousepadden geçtim gayet de yetti benim için.
ForrANZA dedi: Hocam almayı düşünüyorum memnun musunuz boyutu yeterli mi sizce? Genişletmek için tıkla... 70x30'luk bir mousepadden geçtim gayet de yetti benim için.