Bütçe?
Hocam 2. el temiz Wraith spirit of aim bakabilirsiniz QCK'yı kesinlikle önermem çamur gibi zamanla mouse pad soyuluyor.
Hocam peki longteng ile spirit of aim in farkı ne.
Hocam malzeme kalitesi hissiyat açısından daha iyi Speed mi arıyosunuz hybrid mi?
İçinde hangi malzemeler var da kıyas yapıp Spirit of aim daha iyi diyorsun? İnan seni bozmak için sormuyorum. Öğreneyim bir yanlışım var ise. Ben üçünü de kullandım. Aqua Control 2, Spirit of Aim ve Klasse Longteng. Bana göre en iyisi Klasse Longteng idi.Hocam malzeme kalitesi hissiyat açısından daha iyi Speed mi arıyosunuz hybrid mi?
İçinde hangi malzemeler var da kıyas yapıp Spirit of aim daha iyi diyorsun? İnan seni bozmak için sormuyorum. Öğreneyim bir yanlışım var ise. Ben üçünü de kullandım. Aqua Control 2, Spirit of Aim ve Klasse Longteng. Bana göre en iyisi Klasse Longteng idi.
Tam olarak nasıl bir yüzey istiyorsunuz?Merhaba. Yeni bir mouse pad almak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim. Önerileriniz nelerdir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.