Klasse longteng yerine SteelSeries QCK Edge XL alınmalı mı?

raster

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Daha yeni klasse longteng aldım. Mouse padden memnunum fakat şyöel bir sorun var. Klayveyi kullanırken klavyenin yarısı mouse Pad'in üstünde duruyor ve hem görüntü olarak bazen de kullanımda sorun yapıyor. Sizce bu mouse Pad'e geçmeli miyim? Normalde dikişsiz diye SS düşünmüyordum ama SteelSeries'in bu modeli dikişli. Ondan dolayı sizlere sorayım dedim. Sizce mouse Pad'i değişeyim mi? @599108

Hocam 500, 600 olarak gözüküyor. Açıkçası pahalı geldi bana, yine Klasse 90x40 modellerinden bir tane beğendiğin modeli alıp altına koymak daha kârlı olur. Masa ne kadar büyük bir fikrim yok ama, 90x40 modelinin üstüne Longteng olanı koyupta kullanılabilir. Longteng modeli birleşik/bitişik olarakta kullanılabilir.

Hocam 500, 600 olarak gözüküyor. Açıkçası pahalı geldi bana, yine klasse 90x40 modellerinden bir tane beğendiğin modeli alıp altına koymak daha kârlı olur. Masa ne kadar büyük bir fikrim yok ama, 90x40 modelinin üstüne longteng olanı koyupta kullanılabilir. Longteng modeli birleşik/bitişik olarak da kullanılabilir.

Evet hocam başta bana da biraz pahalı geldi ama klasse de 500TL olunca çok fark etmez diye düşündüm. Ama acaba aralarında ne kadar performans farkı var. Veya ne kadar kalite farkı var. Normalde dediğim gibi bu mousepadi de sevdim ama klavyenin yarısı mousepadin üstüne durunca çok değişik oluyor. Sizce değişmeli miyim? Şu anda mousepadi kullanan arkadaşım var ondan deniyebilirim mouse Pad'i.

Evet hocam başta bana da biraz pahalı geldi ama klasse de 500TL olunca çok fark etmez diye düşündüm. Ama acaba aralarında ne kadar performans farkı var. Veya ne kadar kalite farkı var. Normalde dediğim gibi bu mousepadi de sevdim ama klavyenin yarısı mousepadin üstüne durunca çok değişik oluyor. Sizce değişmeli miyim? Şu anda mousepadi kullanan arkadaşım var ondan deniyebilirim mouse Pad'i.
Eğer Edge modelini kullanan arkadaşınız var ise, deneyin bir. Klasse olanı almadan önce sorsaydınız yine düşünürdüm. Performans veya ne tür farkları var bir fikrim yok açıkçası. Genelde Heavy modelini övüyorlardı.

Eğer Edge modelini kullanan arkadaşınız var ise, deneyin bir. Klasse olanı almadan önce sorsaydınız yine düşünürdüm. Performans veya ne tür farkları var bir fikrim yok açıkçası. Genelde Heavy modelini övüyorlardı.
Evet hocam ben de sonradan keşke biraz bekleseydim almadan dedim. Çünkü benden sonra aldı. Yüksek ihtimal deneyip bakarım

Ama şimdi bir daha düşündüm de gerek olmaz değişmeye. Kaliteli mousepad çünkü longteng.

Son düzenleme:
SteelSeries QCK Edge kullanıyorum genel olarak memnunum sadece logosunda ufak bir pürüz meydana geldi 1 senedir kullandım onun dışında herhangi bir sorun yok bilgisayara oturduğum vakit alkolsüz ıslak mendil ile fazla bastırmaya tozları alıyorum ve güzel bir kayganlık oluyor hem fiyatı uygun hem prosettings verilerine göre esporcuların en çok kullandığı mouse pad hem de Türkiye'de bayağı popüler açıkçası tavsiye ederim kontrol olarak da mükemmel.

SteelSeries QCK Edge kullanıyorum genel olarak memnunum sadece logosunda ufak bir pürüz meydana geldi 1 senedir kullanıyorum onun dışında herhangi bir sorun yok bilgisayara oturduğum vakit alkolsüz ıslak mendil ile fazla bastırmaya tozları alıyorum ve güzel bir kayganlık oluyor hem fiyatı uygun hem prosettings verilerine göre esporcuların en çok kullandığı mouse pad hem de Türkiye'de bayağı popüler açıkçası tavsiye ederim kontrol olarak da mükemmel.

Ek olarak QCK Edge 2 mm kalınlığında kenarları dikişli bazıları dikişler sevmiyor heavy ise esporcular çok fazla kullaniyor kontrol daha iyi çünkü 4-6mm kalınlığı var kenarları dikişsiz dayanıklı ve azıcık Speed istiyorsanız Edge kontrolü iyi biraz daha yavaş istiyorsanız heavy.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı