Klasse markt klasse tiger taiga longteng mouse pad alınır mı?

Bütçe
800

Prax

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Kl-asse markt klasse tiger taiga longteng bu ürünü kullanan arkadaşlardan düşüncelerinizi fikirlerini almak istiyorum. Bu mouse padi almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım mouse pad Speed yüzeyi olan INCA IMP-018M 900*400 GAMING XXL MAVİ MOUSE PAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bir mouse pad ve sonrasında değiştirmeye karar verdim ve bu ürünü aldım. Glorious XXL GLRG-XXL Oyuncu Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Ancak ürünü kullanırken bileğim ve kolumda ağrı hissetmeye başladım ve iade ettim sanırım Control bir mouse pad Glorious mouse tutuş şeklim claw şeklinde şu an kullandığım mouse pad inca yüzde 70 Speed yüzde 30 diyebilirim. Hiç Control mouse pad olan bir mouse pad kullanmadım ancak şu an kullandığım mouse pad Speed ağırlıklı olsa da Control'ü hissedebiliyorum tiger taige longteng almakta karar verdim çoğu kullanıcı Speed'e daha yatkın bir mouse pad olarak görüyor. Kullanan arkadaşların düşüncelerini yorumlarda bekliyorum. Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum Speed yüzey bir mouse pad kullanıcı olarak Glorious'ta yaşadığım sorunu yaşama ihtimalim var mı?

Ben 1 senedir kullanıyorum gayet hoş büyük hem hızlı hem de Control'lü bir mouse pad.

Ben 1 senedir kullanıyorum gayet hoş büyük hem hızlı hem de Control'lü bir mouse pad.
Speed yüzey kullanan biri olarak sorun yaşar mıyım kullanıcı yorumları speed daha yatkın diyorlar glorious kolumu ve bileğimi ağrıtma nedeni control bir mousepad olmasından dolayı olabilir mi?

Onun kontrolünü sağlamak biraz zor oluyor ben bileklik takmanı öneririm bilegini çizmiş coğu kişinin bende olmadı ama bir süre sonra zaten olmaz yumusaklık oluyor ama kaliteli bayağı mouspad ben sevmem kolay kolay mouse pad ama bu cok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…