M mrflex Picopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 163 27 Mart 2023 #11 Alyusa dedi: Kalitesi cidden çok iyi hocam kokusu katlanma izi vs. sorun yok G502 KDA ile kullanıyorum gayet memnunum Genişletmek için tıkla... hocam şöyle sorayım ozaman ben hikayeli ve fps oyunları oynayacağım alınır mı 2.olarak aşağıda ki linkten alacağım sizinkide aynı ürün mü alacağımla ? Amazon.com.tr
Alyusa dedi: Kalitesi cidden çok iyi hocam kokusu katlanma izi vs. sorun yok G502 KDA ile kullanıyorum gayet memnunum Genişletmek için tıkla... hocam şöyle sorayım ozaman ben hikayeli ve fps oyunları oynayacağım alınır mı 2.olarak aşağıda ki linkten alacağım sizinkide aynı ürün mü alacağımla ? Amazon.com.tr
EmreYildiz Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 384 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #12 mrflex dedi: dostum hala memmun musun almayı düşünüyorumda fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum genelde hocam sanada soruyorum aynı şekilde Genişletmek için tıkla... Farklı marka bir mousepad aldım ama kumaşı vs. aynı. Koku yok katlanma yok kullanışlı yani alınır.
mrflex dedi: dostum hala memmun musun almayı düşünüyorumda fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum genelde hocam sanada soruyorum aynı şekilde Genişletmek için tıkla... Farklı marka bir mousepad aldım ama kumaşı vs. aynı. Koku yok katlanma yok kullanışlı yani alınır.
Alyusa Hectopat Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 45 Çözümler 1 28 Mart 2023 #13 mrflex dedi: hocam şöyle sorayım ozaman ben hikayeli ve fps oyunları oynayacağım alınır mı 2.olarak aşağıda ki linkten alacağım sizinkide aynı ürün mü alacağımla ? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet bu linktekini aldım, hikayeli vs herşey için güzel bir mousepad bence
mrflex dedi: hocam şöyle sorayım ozaman ben hikayeli ve fps oyunları oynayacağım alınır mı 2.olarak aşağıda ki linkten alacağım sizinkide aynı ürün mü alacağımla ? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet bu linktekini aldım, hikayeli vs herşey için güzel bir mousepad bence
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 29 Mart 2023 #14 Alınır. Sakura modelini de düşünebilirsiniz. Klasse ürünleri genellikle başarılıdır.