theheadshothd Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Ben faremin yağ gibi kaymasını istiyorum. Sizce hangisi F/P? İkisinin de kullanan var mı? Wraith model y de olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2024
Ben faremin yağ gibi kaymasını istiyorum. Sizce hangisi F/P? İkisinin de kullanan var mı? Wraith model y de olabilir.
artikkulanmiyorum Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 Longteng kullanıyorum. Hybrid olduğu için yüzeyi farklı ama günlük hayatta daha kullanışlı bence.
theheadshothd Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #3 artikkulanmiyorum dedi: Longteng kullanıyorum. Hybrid olduğu için yüzeyi farklı ama günlük hayatta daha kullanışlı bence. Genişletmek için tıkla... Bana Full Speed lazım Lamzu artisan Wraith model y sence hangisini alayım
artikkulanmiyorum dedi: Longteng kullanıyorum. Hybrid olduğu için yüzeyi farklı ama günlük hayatta daha kullanışlı bence. Genişletmek için tıkla... Bana Full Speed lazım Lamzu artisan Wraith model y sence hangisini alayım
artikkulanmiyorum Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #4 theheadshothd dedi: Bana Full Speed lazım Lamzu artisan Wraith model y sence hangisini alayım Genişletmek için tıkla... Wraith model y derim ben. Mousepad konusunda başarılı. Wraith spirit of aim kullanıyorum fps oyunları için çok tatlı kayma hissiyatı var.
theheadshothd dedi: Bana Full Speed lazım Lamzu artisan Wraith model y sence hangisini alayım Genişletmek için tıkla... Wraith model y derim ben. Mousepad konusunda başarılı. Wraith spirit of aim kullanıyorum fps oyunları için çok tatlı kayma hissiyatı var.