Klassegear Tiger vs Wraith Blade Y

burak3911

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki mouse pad de aynı fiyat. Siz hangisini önerirsiniz? Ağırlıklı FPS oynuyorum. Kalite bakımından falan hangisi daha iyi?

Blade Y ile Tiger apayrı malzemelere sahip. Hız olarak Blade Y mantıklı. Ama sert plastiğimsi, özel bir yüzeyi var. Mouse biraz ses yapabilir bu yüzeyde. Toz vs de hissettirir kendini. Klasse Tiger kullanıyorum cam skatez ile. Gayet memnunum hem boyut hem baskı hem de yüzeyinden
%60 speed %40 kontrol gibi diyebilirim bana göre hissiyatı. Yumuşaklığı da elimi rahat ettiriyor.

25.jpg

72.jpg

Blade Y sert yüzey. Hışırtılı bir ses çıkarır ayrıca fare tabanını daha çabuk aşındırır.
Bu arada oynayacağın FPS oyununda spreyden ziyade ince tek tek atışlar yoğunsa mesela Rainbow Six Siege gibi hybrid pad işinizi görür. Ama bol bol spreyli, hızlıca koşan düşmanı tarayarak silah namlusu adamı takip ediyorsa mesela Battlefield serileri veya Warzone gibi speed özelliği baskın pad seçmelisin.
Bu ikisinde de malzeme türü kumaş, süngerimsi malzeme veya naylonumsu malzemeden olabilir. Cam veya sert padler için fare skatezi de seramik gibi malzemeden olanlar daha makbul.

Blade Y sert yüzey. Hışırtılı bir ses çıkarır ayrıca fare tabanını daha çabuk aşındırır.
Bu arada oynayacağın FPS oyununda spreyden ziyade ince tek tek atışlar yoğunsa mesela Rainbow Six Siege gibi hybrid pad işinizi görür. Ama bol bol spreyli, hızlıca koşan düşmanı tarayarak silah namlusu adamı takip ediyorsa mesela Battlefield serileri veya Warzone gibi speed özelliği baskın pad seçmelisin.
Bu ikisinde de malzeme türü kumaş, süngerimsi malzeme veya naylonumsu malzemeden olabilir. Cam veya sert padler için fare skatezi de seramik gibi malzemeden olanlar daha makbul.
Hocam sizde ne var şu an pad, Klasse Longteng'den MPC480 geçtim fakat çok hızlı geldi. Sanırım tekrar longteng sipariş vereceğim Klasse'nin. Sadece PUBG oynuyorum fakat pad ilerleyen zamanlarda yavaşlarsa iyi olabilir, longtengde ilk zamanlar çok kaygandı zamanla ağırlaşmaya başlamıştı.

Hocam sizde ne var şu an pad, Klasse Longteng'den MPC480 geçtim fakat çok hızlı geldi. Sanırım tekrar longteng sipariş vereceğim Klasse'nin. Sadece PUBG oynuyorum fakat pad ilerleyen zamanlarda yavaşlarsa iyi olabilir, longtengde ilk zamanlar çok kaygandı zamanla ağırlaşmaya başlamıştı.
MPC480 kullanıyorum ama Wraith Spirith of Aim Speed sipariş ettim çünkü incelemelerde de dendiği gibi MPC480'nin kayganlık hızı dikey ve yatayda farklı. Özellikle dikeyde daha az kaygan olması Pubg, R6 Siege ve BF 2042'de yukarı tepen silahı kontrol etmede orantısızlık sağlıyor. Dikey ve yatayda farklı kayması kas hafızasına engel oluyor gibi.
Sprith of Aim Speed'in diğer artıları zemine daha iyi tutunması ve 3 MM kalınlık ile daha ince olması. Kalın mousepad sanki fare ve/veya elim içine biraz gömülüyor ve ani hızlanmamı zorlaştırıyor gibi geliyor.
Fnatic Jet var tırtıksız, kaygan ve yumuşak kıvamlı ama bulunmuyor o ayrıca onunla seri çatışırken iyi ama bir yere ince aim koyarken dezavantajı nasıl olur merak konusu.

MPC480 kullanıyorum ama Wraith Spirith of Aim Speed sipariş ettim çünkü incelemelerde de dendiği gibi MPC480'nin kayganlık hızı dikey ve yatayda farklı. Özellikle dikeyde daha az kaygan olması PUBG, R6 Siege ve BF 2042'de yukarı tepen silahı kontrol etmede orantısızlık sağlıyor. Dikey ve yatayda farklı kayması kas hafızasına engel oluyor gibi.
Sprith of Aim Speed'in diğer artıları zemine daha iyi tutunması ve 3 mm kalınlık ile daha ince olması. Kalın mouse pad sanki fare ve/veya elim içine biraz gömülüyor ve ani hızlanmamı zorlaştırıyor gibi geliyor.
Fnatic Jet var tırtıksız, kaygan ve yumuşak kıvamlı ama bulunmuyor o ayrıca onunla seri çatışırken iyi ama bir yere ince aim koyarken dezavantajı nasıl olur merak konusu.

Anladım hocam Wraith ACE Storm poron taban aldım beğenmedim bende satıyorum onu tekrar longtenge geri döneceğim değişim yaparlar ise. 1 saat kullandım kaldırdım. Aslında dikey ve yatay farklı olması benim için iyi longtengde de bu durum mevcuttu. Daha stabil değil tabii ama alışınca daha stabil geliyor sanırım. Sprayı aşağı çekerken belki çok daha hızlı çekiyoruz ama alışmışım longtenge. ESP Tiger sipariş verecektim bende kaldı öyle bakalım.

Wraith Ace serisi poron taban dışında geriye gitmiş bir model bence. İncelemelerde de Spirit of Aim'e göre kıyaslanırken bunu ima ediyorlardı.
İnşallah beğenirsin hocam,

Klasse ye geri döneceksiniz bence yine, çünkü pad de ter emme sıvı itme özelliği çok iyi MPC480 nin. Poron taban çok yumuşak olduğu için nemi teri içine hapsediyor ve olduğundan çok daha yavaşlıyor pad balçık gibi oluyor diyebilirim. MPC480 kumaşında hybrid bir versiyon gelir ise sıvıyi iten özellikte tadından yenmez.

Spirit of Aim poron taban değil. Malzeme su emmeyen malzeme klasse gibi naylonumsu.
Öyle ise çok iyi hocam, tek fark o zaman Klasseye göre X ve Y eksende aynı şekilde hareket etmesi olacak. MPC480 iade edeceğim bende. Longteng yerine bende hybrid olanı denesem mi acaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı