Hocam sizde ne var şu an pad, Klasse Longteng'den MPC480 geçtim fakat çok hızlı geldi. Sanırım tekrar longteng sipariş vereceğim Klasse'nin. Sadece PUBG oynuyorum fakat pad ilerleyen zamanlarda yavaşlarsa iyi olabilir, longtengde ilk zamanlar çok kaygandı zamanla ağırlaşmaya başlamıştı.Blade Y sert yüzey. Hışırtılı bir ses çıkarır ayrıca fare tabanını daha çabuk aşındırır.
Bu arada oynayacağın FPS oyununda spreyden ziyade ince tek tek atışlar yoğunsa mesela Rainbow Six Siege gibi hybrid pad işinizi görür. Ama bol bol spreyli, hızlıca koşan düşmanı tarayarak silah namlusu adamı takip ediyorsa mesela Battlefield serileri veya Warzone gibi speed özelliği baskın pad seçmelisin.
Bu ikisinde de malzeme türü kumaş, süngerimsi malzeme veya naylonumsu malzemeden olabilir. Cam veya sert padler için fare skatezi de seramik gibi malzemeden olanlar daha makbul.
MPC480 kullanıyorum ama Wraith Spirith of Aim Speed sipariş ettim çünkü incelemelerde de dendiği gibi MPC480'nin kayganlık hızı dikey ve yatayda farklı. Özellikle dikeyde daha az kaygan olması Pubg, R6 Siege ve BF 2042'de yukarı tepen silahı kontrol etmede orantısızlık sağlıyor. Dikey ve yatayda farklı kayması kas hafızasına engel oluyor gibi.Hocam sizde ne var şu an pad, Klasse Longteng'den MPC480 geçtim fakat çok hızlı geldi. Sanırım tekrar longteng sipariş vereceğim Klasse'nin. Sadece PUBG oynuyorum fakat pad ilerleyen zamanlarda yavaşlarsa iyi olabilir, longtengde ilk zamanlar çok kaygandı zamanla ağırlaşmaya başlamıştı.
MPC480 kullanıyorum ama Wraith Spirith of Aim Speed sipariş ettim çünkü incelemelerde de dendiği gibi MPC480'nin kayganlık hızı dikey ve yatayda farklı. Özellikle dikeyde daha az kaygan olması PUBG, R6 Siege ve BF 2042'de yukarı tepen silahı kontrol etmede orantısızlık sağlıyor. Dikey ve yatayda farklı kayması kas hafızasına engel oluyor gibi.
Sprith of Aim Speed'in diğer artıları zemine daha iyi tutunması ve 3 mm kalınlık ile daha ince olması. Kalın mouse pad sanki fare ve/veya elim içine biraz gömülüyor ve ani hızlanmamı zorlaştırıyor gibi geliyor.
Fnatic Jet var tırtıksız, kaygan ve yumuşak kıvamlı ama bulunmuyor o ayrıca onunla seri çatışırken iyi ama bir yere ince aim koyarken dezavantajı nasıl olur merak konusu.
İnşallah beğenirsin hocam,Wraith Ace serisi poron taban dışında geriye gitmiş bir model bence. İncelemelerde de Spirit of Aim'e göre kıyaslanırken bunu ima ediyorlardı.
Öyle ise çok iyi hocam, tek fark o zaman Klasseye göre X ve Y eksende aynı şekilde hareket etmesi olacak. MPC480 iade edeceğim bende. Longteng yerine bende hybrid olanı denesem mi acaba.Spirit of Aim poron taban değil. Malzeme su emmeyen malzeme klasse gibi naylonumsu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.