Klavye 2 parmak kullanılır mı?

Kas hafızanın gelişmesi için 10 parmak kullanmaya gayret göstermen lazım. Dürüst olmak gerekirse bende 10 parmak kullanmıyorum kullanamıyorum... Sol elimde 5 parmak sağ elimde 1-2 parmak kullanıyorum ama 10 kullanmaya gayret gösteriyorum sanada tavsiye ederim.

Kullanılır kullanılmasına da çoğu işi çok yavaş yaparsınız. Bir an önce 10 parmağa alışmaya çalışın

10 parmak kullanmaya alış. Yanlış tuşlara basacaksın, daha yavaş yazacaksın ama alıştığın zaman rahat edeceksin.

Şu anda hızlı yazabiliyorum ondan yana sorunum yok.

10 parmak ilk başlarda cidden zorlar ancak sonrasında alışırsınız ve çok hızlı yazmaya başlarsınız. Ancak 10 parmak için F klavye öneririm.

Ben 8 parmak alışmışım öyle devam ediyor. Serçe parmaklarımı neredeyse hiç kullanmıyorum. Bazen A ve İ tuşlarına veya entere basarken kullanıyorum ama sık değil. 2 parmak klavye kullanımı hayatında önemli bir dezavantajdır ve hayatın boyunca sıkıntısını yaşarsın.

Yazma hızın iyise ve sen rahatsan gayet normal. Eğer yazarken yoruluyor, ağrı hissediyorsan belediyenin 10 parmak klavye kursları var. Günde 2 saat pratikle 10 parmak öğrenirsin.

2 parmakla da rahat ve hızlı yazan insanlar var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…